I'm enjoying for Nikon

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
no to viem ze to nieje spicka, sak co by som aj mohol za tie peniaze chcie tze ano,SkylineGTR píše:Taťka s Nikonem souhlasí, ale ten objektiv není nijak moc super.
no rozlisenie pre mna nema az taky velky vyznam, do buducnosti planujem kupit este dalsie tri objektivy a potom moznnoo lepsie telo (buducnost ukaze). Ja som mal moznost fotit z viacerymi zapozicany,mi KOMPAKTNÝMI DF. ale vzdy to bude IBA kompakt. osahat si zrkadlovku a fotit s nou je diametrálkne rozlisné.hladolef píše:Tak tomu si ted nasadil korunu.Pro srovnani Panasonic je polpropfesionalni fotoaparat:Maximalni rozliseni(pixelu)3264x2448tvuj 3008x2000,Celkovy pocet pixelu 8.32 tvuj 6.3(mpix)coz je velmi malo,na vetsi objekti potrebujes 12 mpix minimalne,dulezite je stabilizator,ty ho tam nemas, poloprofesionalovi by se to nemnelo stat ale behani se stativem zvysuje kondici.Rozliseni LCD displeje mas 130000 pixelu,to jsem mnel na me starsi kamere, za plneho slunecniho svetla je to slabe videt,moje ma 235 000 pixelu a tento disple je otocny do vsech stran.Ktomu mas vystup USB 1.1 to se snad pouzivalo za Marie Terezie. Promin mi to ze jsem se zapojil do debaty,uz to nikdy neudelam poloprofesionalove.
Pane hladolef, nevsimol som si, ze by Vas bol niekto niecim urazil, ked sa takto spravate a hned sa omlouvate, ze ste sa zapojil do debaty!!! To ze Vam niekto napise, ze Vas panasonic nie je "poloprofesionalny" neznamena ze je zly!!! Podla vasej poslednej reakcie to tak vyzera ako keby Vam ho niekto hanil. Ale ak chcete nikto Vas samozrejme nebude nutit sa do debaty zapajat ale nikto Vam ani nic zleho nenapisal....hladolef píše: Promin mi to ze jsem se zapojil do debaty,uz to nikdy neudelam poloprofesionalove.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |