Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Tak mě to dělali před měsícem, takže vím.Oněgin píše:Takže jsem to dal radši do servisu a dnes mi hlásili - obě ramena v hajzlu (to jem čekal, ale že to bude tak akutní, ne), silentbloky totálně vymlácené, ložisko přední nápravy KO (jak jsem předpokládal), zadní bubny k nepoužití - divili se, že se pakny nezasekli, byly prý úplně spečené. A teď otázka do fóra - kolik si myslíte, že to bude stát? (Už to vím, jen vás zkouším![]()
)
...a hlavně ty novější ramena, co Ti tam dali,by už měli jít přelisovat, takže pakto bude zase o nějakou kačku levnější...Oněgin píše:Levnější by to nebylo. O ramenech jsem věděl, už když jsem auto kupoval, silentbloky je dobré měnit jednou za čas, ložisko se vyvrbilo časem, ale nejvíc mě překvapily ty bubny. Na druhou stranu opravy přední nápravy čekají po 100.000 km dříve či později každého. Auto se teď chová úplně jinak, lépe drží na silnici a hlavně nehučí!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |