Uvediem par prikladov.
Sportovy vyfuk - pokial je od kvalitneho vyrobcu tak ti stupne vykon a klesne spotreba.
AL disky - menej vazia, znizi sa spotreba.
Pneumatiky - Ked uz niekto montuje AL disky urcite tam nenarve balony ako na S-105. Budu mat nizsi profil a tym padom lepsie sedia na ceste - zvysi sa bezpecnost.

Sirsie pneumatiky ako seriove - mozno o nieco zvysia spotrebu ale zasa na druhu stranu co ti drzi auto na ceste? No predsapneumatiky. Cim lepsie jazdne vlastnosti na mokru a na suchu tym vacsia bezpecnost. Mozes kludne povedat ze zbytocne vyhodene peniaze, ale ak mas rodinu urcite uznas ze riskovat zakazdym ked si sadnes za volant a to este aj s celou rodinou alebo aj bez nej nestoji skratka za to. Tym nechcem povedat ze seriovo montovane pneumatiky stoja za ho.no.
Vizualny tuning - to je na kazdom kto ako tuni svojho milacika. ale aj to ma svoje hranice. Ten co nema v sebe trosku estetickeho citenia z auta spravi akurat kus hnusneho nieco na styroch kolesach.
Spomenul som len par veci za a proti tuningu je toho omnoho viac ale staci aj toto.
Upozornujem aby si niekto nemyslel ze ja mam nejako vytunene auto. ja totiz nemam ziadne auto a moj nazor by sa mohol brat ako neutralny. I ked som trosku na strane netuner kvoli financiam. Ale ako som uz spomenul, je to o peniazoch a cato aj o bezpecnosti.