rv. 98 najeto : 60 .. stahovaci strecha.. njn co se da delat..

samo jsem ji hned udelal stranku

JA,ALE SLIBUJU,ZE DALSI MOJE AUTO BUDE CAPTIVA NEBO EPICA

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak to je přesně ta cenová hladina a ročník co hledám. Konkrétně Corsa, Fiesta, Punto, Swift, Saxo, Twingo. Matiz se prý nelíbí - škoda. Na netu něco je, ale většinou daleko. Na karlovarsku nějak nemohu nic vybrat (drahé, staré, podivné).DREAM píše:tenhle rok a vybava se pohybuji kolem 70ti,ale my ho sehnali hooodne dobre.. a musim rict,ze ja jako typek co si vse proveri,precte a lita po netu 2 mesice nez do neceho jde, jsem vlitnul na forum twingoclubu a veskery pozitivni ohlasy me presvedcili a ted jsem rad (teda pritelkyne)..
ten vnitrni prostor je bezkonkurencni posouvani zadniho sedadla ve prospech kufru nebo spolucestujicich je neuveritelna vychytavka. Cena nahradnich dilu z druhovyroby je taky v pohode,takze musim rict pro zenskou krasny auto..
no ja pro ni jel az do hradce .. 170km a myslim,ze se vyplatilo .. byl totiz za cenu co se vyplatiJenda píše: Tak to je přesně ta cenová hladina a ročník co hledám. Konkrétně Corsa, Fiesta, Punto, Swift, Saxo, Twingo. Matiz se prý nelíbí - škoda. Na netu něco je, ale většinou daleko. Na karlovarsku nějak nemohu nic vybrat (drahé, staré, podivné).
jj ale nebude na otluceniDREAM píše:1.2i 43kW / 5250 ot/min, spotreba zatim vypada na 5-6l
tohle by asi moje pritelkyne z toho auticka chtela)
Po svych zkusenostech s Polem se nedivim ze si ho vybral, to se z Matizem neda srovnat.Jenda píše:Tak vyřešeno. Děda si dnes koupil VW Polo (1.0, 50PS, 1998, 95tKč), můj názor byl nebrat, ale nedal si moc říct. Nic závažného jsem nenašel, ale osobně bych raději za ty peníze vzal o dva až tři roky mladšího Matize, Swifta.....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |