Pěkný den Sraz za 71 venku+1 sněháňky už mě to ....
Dal jsem to do rubriky alarmu ale nikdo si toho nevšim.Našel jsem stránky s mimialarmem a chci se zeptat.Nemá to někdo? Zdá se mi to docela dobrý,že se nemusí do elektriky a je to přez mobil tak i neomezený dosah.
Až mi skončí záruka, tak namontuju polskej alarm. Na autoburze v Ostravě jsem jich viděl několik od 2500,-Kč a výš. Měl jsem ho ve Favoritu a spokojenost. Zatím se holt obejdu.
Vojta píše:Až mi skončí záruka, tak namontuju polskej alarm. Na autoburze v Ostravě jsem jich viděl několik od 2500,-Kč a výš. Měl jsem ho ve Favoritu a spokojenost. Zatím se holt obejdu.
a co je to za znacku a typ? pytam sa len preto, ze cena je dost vysoka za "nejaky polsky alarm z burzy"...
Naposledy upravil(a) peter NR dne pát úno 17, 2006 21:16, celkem upraveno 1 x.
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Po skúsenostiach s 9000, by som si namontoval len dvojcestný alarm.
Máš info o aute aj keď stojí za rohom, alebo niekoľko 100m od chaty a nie je naň vidno.
Vojta píše:Až mi skončí záruka, tak namontuju polskej alarm. Na autoburze v Ostravě jsem jich viděl několik od 2500,-Kč a výš. Měl jsem ho ve Favoritu a spokojenost. Zatím se holt obejdu.
a co je to za znacku a typ? pytam sa len preto, ze cena je dost vysoka za "nejaky polsky alarm z burzy"...
To bohužel nevím, ve Favoritu už byl namontovaný, když jsem ho kupoval. A na burze jsem si ho zas tak moc neprohlížel, protože na montáž mám ještě času dost.
Ak hladas dobry autoalarm, chod na www.autoalarmy.sk
Najdes tam od lacnych az po profi.
tak ako tu uz pisali, M9000 je bomba. A maju to tam za smiesnych 6679.-
to je jasne...ale ked ma nieco od vyroby dosah 200m, tak tych 1000m mat nebude....a so skusenosti ma magicar na otvorenom priestranstve aj vacsi dosah....
ale treba povedat, ze napr. magicar ma dosah aj v zastavanom priestore dostatocny na to, aby som o aute vedel aj ked stoji o tri cinzaky dalej...
a aspon mne hlavne o to islo... ja som spokojny...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V