Moderátor: Blue Lanos
jednoznačne aj napinacie kladky,ked ti bude dakto hovorit že kladky nemusiš,tak nech si to na on na svojom nevymeni.inač štarter mam na predaj.kingnothing píše:Zdravím všetkých esperákov! som tu vlastne nový, chodil by som sem častejšie ale chýba mi lepší prístup na net. Espero mám už asi 7 mesiacov a užil som si všetko možnédobré aj zlé
Mal by som na Vás milión otázok, ale všetko postupne. Teraz sa chystám meniť remeňe. Viem že som ich mal meniť hneď, ale neak na ne nevišlo (8 litov na nový štartér
) Chcem sa Vás spýtať na Vaše skúsenosti. Stačilo vymeniť len remeňe, alebo ste museli meniť aj tie napínacie kladky??
pretoze sa moze stat, ze napr. vodna pumpa sa zadrie a kedze je jednou z kladiek rozv. remena moze sposobit preskocenie zubov a naraz piestov do otvorenych ventilov... to iste sa moze stat aj z dovodu stareho remena - ked je vytahany alebo tak... pri kolkych kilometroch sa ma menit rozv remen sa docitas v prirucke... a vodnu pumpu je vacsinou pocut...MilanK píše:Z akeho dovodu alebo prec je tak nutna vymena vodnej pumpy a remenov , ak ma moje espero 65 000km , je potrebna vymena? Alebo ako by som spoznal ak by bola vymna nutna ?
Dik
wow, tak toto asi mechanici nebudu nadseni... ked im budes pozerat na prsty...ppp píše:Ozaj, kde (firma, mesto, adresa) odporucate dat si vymenit rozvody? Rad by som bol aj pri vymene aby som videl ci naozaj spravili vsetko co chcem a nielen to zauctovali.
Taky jsem byl pritomen a nadseni zrovna nebyli, ale je to prace na prd, spatnej pristup, delali to asi 5 hodin, a kdybych tam nebyl tak by na tom delali urcite tak 10 hodin. Taky to bylo naposled, kdy jsem platil mechanika za hodinu. Priste jedine za vykon. Jsou schopny to neuveritelne natahnoutRad by som bol aj pri vymene aby som videl ci naozaj spravili vsetko co chcem a nielen to zauctovali.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |