Pozorujem ze problemy nastali op mrazoch co sme tu mali nedavno.
Mam tam LPG ale vzdy tocim na benzin..Problemy su na starovanie benzinom. Vzdy starovala vyborne. Aj pri mrazoch pod 20% na prvy sup...Az zrazu..Na plyn ide plynulo a hladko, rovnako na benzin ide pekne plynule a bez vynechavania...
- Podozieral som palivo..Dal som tam pripravok proti tvorbe vody, ale ani pri dotankovaní sa starty nezlepsili..
- vymenil som sviecky..Ani v tom to neni.
- podozrieval som cerpadlo..Ale na benzin bezi motor OK, tak tym to asi tiez nebude.Pekne ho vypne asi po 10sekundach po zapnuti zapalovania, cize tlak by mal byt OK.
- Podozrievam aj tesnenie pod hlavou valcov..Po tych mrazoch sa mohlo stat ze mi po dlhsom stati vojde cosi vody do valca..Ale to by hadam strajkoval len jeden valec..Je pravda ze v nadrzke chyba as 2-3deci vody za posledny mesiac, ale to mohlo uniknut aj cez hadice..
- Skusam vymenit zapalovacie kable..Ale myslim že to by motor nebezal plynule ani na volnobehu, ale on bezi..
- V dalsom kole sa chystam na rozdelovac, nakolko kontakty hlavy a palca sú dost opálené.
Spravanie ale nasvedcuje tomu akoby mi na benzíne nezaplo sytic..Toci ale nedpali..Nakoniec to natocím, po chvilke ale to len po 4-5 starovaniach. Som z toho pekne nervozny ked nikdy neviem ci ma niekde nenecha.

Nenapada Vas niekoho zo skúseností nejaké rozumné vysvetlenie?Co by som mal este skontrolovat? Dakujem za radu.
Martin