palikx -> v tej istej skodovke? Pretoze kym 120 mala volakde kratku prepojku kurenia (kvoli kohutu), ale netusim kde, tak 136 mala kratky okruh vedeny cez vyhrievane sanie. Vlastne som mal na 136tke tri male okruhy - sanie, kurenie a splynovac (pripojeny cez 2 Tecka na hadice co idu ku kureniu) a kurilo to po vycisteni a pretesneni kurenia ako besne. Pri 90km/h medzimesto som vypinal vetrak a skrtil prietok aby som sa neuvaril. Akurat v mestach pri 60km/h som pustil vetrak na prvu rychlost. A to som mal stale zapnute kurenia aj do tunelu k zadnym sedackam. A vetrak na prvej rychlosti nebol pocut ani pri volnobehu.
Tak dufam, ze sa nieco take podari dosiahnut aj u espera. To sa potom bude vozit v zime

. Pamatam sa ze ked som radiator pichol pod sprchu vytieklo spomedzi rebier nieco ako tus (myslim to co sa podoba na atrament, lenze je to cierne

). Potom som medzi rebra nalial cistic na zachody a vytiekla dalsia davka ciernoty.
Zaujimave je, ze na espere ten ledva zohriaty vzduch, co ide k noham, sa ochladi od gumeneho koberceka a ked dorazi k sedacke, tak je uz studeny.