hledám na netu a nemůžu najit.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Čaues ja te v Carrefouru zdravil a ty jsi asi nevdel kdo jsem co.Auto jsem nestihl dodelat az se oteplí tak budu pokracovat,jinak ten narazník je hroznej co?a proto chci original.milosh píše:Hudo, ja kdyz tvy auto videl u Carrefouru, tak mi ho bylo docela lito, tys tomu dal, ty narazniky, nomels to nechat v serii
Cau premyslim ze zavařím zámky a necham jen centralserpico píše:Zámky jsem musel řešit, auto jsem odemkl úplně jinými klíči, ze služební škodovky, nové mi stály 900Kč / 1 ks. Nechal jsem to měnit v servisu, ale najednou jsem měl další klíč a proto jsem si přestavil zámky na originál klíč, je to jednoduchý, původní zámky jsem rozdělal, a vyndal očíslované stavítka pořadí jsem zachoval na stole, následně jsem dal staré stavítka do nových zámků, vše dobře namazal vazelínou s grafitem. V tom je problém těchto zámků, stavítka nechodí jsou zablokované a otevřeš to vlastně čímkoli. Měj se serpico.
To bych nedělal.Hůďa píše:Cau premyslim ze zavařím zámky a necham jen central
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |