Dobrý nad ránemT-PK píše:Majaas
Fakt supr.. Každopádně chytne Matiz racer vzhled,takze si myslím,že rozhodně skořepiny ANO
A fotka tvého bejváku s sedačkama nemá chybu

No a co jim dát dobrej spodek a nechat je v tom obyváku

Ať nám jezdí a nezlobí

Moderátor: Blue Lanos
Ta žlutá příjde přečalounit a předělat na židli k PCTopol píše:No a co jim dát dobrej spodek a nechat je v tom obyváku![]()
![]()
Co ty 4 šrouby M8 nebo M10 unesou sedačku v případě ..ehm.. nějaké nehody???-samozřejmě zaviněné někým cizím,že jak jinakOndras píše:Tak už se to rýsuje. Vyrábím si ze dvou sešroubovaných (a pak i lepených) válcovaných L-profilů redukce mezi sedačku a Matizové lyžiny. Vnější lyžiny pak ještě příjdou poladit flexou - musí se uřezat držák někdejšího opěráku.
M8 - pevne verim, ze ano. Seriovou sedacku taky na pojezdech drzi 4x M8.Albert_Hein píše:Co ty 4 šrouby M8 nebo M10 unesou sedačku v případě ..ehm.. nějaké nehody???-samozřejmě zaviněné někým cizím,že jak jinak
Nejsem strojař,ale zkusím spočítat pevnostní kontrolu předepjatého šroubového spoje, namáhaného statickým resp. cyklickým zatížením, působícím jak v ose šroubu, tak i v rovině spojovaných částíOndras píše:M8 - pevne verim, ze ano. Seriovou sedacku taky na pojezdech drzi 4x M8.Albert_Hein píše:Co ty 4 šrouby M8 nebo M10 unesou sedačku v případě ..ehm.. nějaké nehody???-samozřejmě zaviněné někým cizím,že jak jinak
Ondráši,kup své přítelkyni kytku,má žena by mě určitě již vyhodila z bytu i s těmi sedačkami.Ještě si pamatuji na tvé toleratní sousedy,kteří ti tolerovali stříkání dílů na chodbě,těm kup zase lahvinku.Ale jinak hodnotím tvé počínání kladně,když jsem byl mladší,také jsem hodně vylepšoval,ale tehdy jsem neměl takové možnosti.A dnes již to mám za sebou a stačí mi,že auto je spolehlivé a odveze mě kam potřebuji.Ondras píše:Dnes jsem si přivezl z Ojczyzny tyto dvojčátka:
Podle toho, jak se pěkně vešly na zadní sedačky, počítám, že s montáží nebude problém
btw. nějak se mi v obýváku hromadí sportovní sedačky. Ještě, že je přítelkyně tak nekonečně tolerantní.
ja souhlasim, a pritakam, ze jsem za ondrasovu pritulku a sousedy rad (z toho, co zde prezentuje ...), protoze me tesi se divat na to, jak mu to jde a jak to resi a postupuje, fakt joV.Brousek píše:Ondráši,kup své přítelkyni kytku,má žena by mě určitě již vyhodila z bytu i s těmi sedačkami.Ještě si pamatuji na tvé toleratní sousedy,kteří ti tolerovali stříkání dílů na chodbě,těm kup zase lahvinku.Ale jinak hodnotím tvé počínání kladně,když jsem byl mladší,také jsem hodně vylepšoval,ale tehdy jsem neměl takové možnosti.A dnes již to mám za sebou a stačí mi,že auto je spolehlivé a odveze mě kam potřebuji.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |