Moderátor: Blue Lanos
Dneska se mi tak zamlžilo sklo že jsem to málem napálil do protijedoucího autobusu.........nestalo se ti to taky?eMKa Slovensko píše:Kedze som vcera vecer tvrdil Maremanovi ze mne to nepisti, musim sem napisat ze dnes rano uz pistalo, a tymto Vas prosim, ak mate nejaky problem z autom alebo sa Vam nieco nezda NEPYTAJTE SA MA, lebo na druhy den to mam aj ja![]()
![]()
Ty si hlavně dávej bacha, páč až ti jednou auto po nastartování začne tikat tak to není mrazem, ale tím žes někoho opravdu hodně nasral a dal ti tam bombuAkri píše:tak to vypada, ze to budou asi na mraz alergicky hlavne vase 1,4![]()
Ja kdyz parkuju venku a otocim, jsou slyset taky desivy zvuky, ale spis tupy a je to od toho jak je vsechno ztuhly, ale pisteni ne![]()
No kdyz vim, ze mi odchazi klinak, tak spis dela takovej znamej zvuk po nastartovani cccccccccccccccccccccccccccccccc, auto tak divne syci, a potvrdil to i Blue, presnej zvuk i u neho
Jo, to už jsem zjistil taky. Asi tam zůstane napůl viset rychlost, takže když nastartuju a rovnou pustím spojku, tak to chcípneSmells píše:Taky me to pistelo.Navic kdyz sem chtel pustit po nastartovani spojku tak se auto zacalo rozjizdet a kupodivu tam nebyla ani rychost.Nevim cim to mohlo byt protoze posledni zarazena rychlost co tam byla pred neutralem byla zpatecka ale auto se rozjizdelo dopredu
Takze sem musel stat na spojce do te doby nez se to trosku zahralo a pak az jsem mohl jit oskrabat sklo
Vidim,ze si s Lanosem uzije jeste hodne legrace
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |