Nexia po 100 000km - co vse zkontrolovat
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Blue Lanos
Mne vymenili v lete len jednu lavu zadnu a naklonene to nemamKolopo píše:A kdybych vyměnil jen jednu tak by to bylo asi nahnutý co??milosh píše:Kup si radsi novy, mas jistotu ze vydrzi, ja mam radsi taky po 90000 vsechny 4 novy

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

-
- Kontaktovat uživatele:
V pátek jsem byl na bezplatné prohlídce. Výsledek:
Netěsnost motoru - klasika - víko ventilu, vačková skříňka, vana
Tlumiče - původní - OK
Brzdy - přední OK asi 4% nesouměrnost, zadní - špatné, asi 43% nesouměrnost
Další vady - spodní čepy na obou stranách jsou na výměnu a zadní ložiska. Jinak vše v pořádku.
A to mám 171000 najeto
Tlumiče - původní - OK
Další vady - spodní čepy na obou stranách jsou na výměnu a zadní ložiska. Jinak vše v pořádku.
A to mám 171000 najeto
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi

Nexia = srdeční záležitost
sefiku, kup si to korkovy tesneni misto gumovyho, ja uz ho mam asi 10000km a nikde ani kapka volejecubafire píše:V pátek jsem byl na bezplatné prohlídce. Výsledek:
Tlumiče - původní - OK
A to mám 171000 najeto

Já sem si toho všimnul když sem měnil sponu na vejfuku (zvenku to vypadalo že je sedlej celej zadek) a když sem změřil vzdálenost od spodní hrany zástěrky k zemi tak 19cm na levo a 14.5cm na pravo- nezatížený auto s téměř prázdnou nádrží. Tak by mi zajímalo kolik to má mít normálně?? Ale o víkendu dávám obě nový tak už to neřešim. Ale někde sem zaslech, že když je takle jedna pružina v háji že se KROUTÍ kastle!!! (samonosná) což je náš případ, je to možný?????Blue Lanos píše:Mne vymenili v lete len jednu lavu zadnu a naklonene to nemamKolopo píše:A kdybych vyměnil jen jednu tak by to bylo asi nahnutý co??milosh píše:Kup si radsi novy, mas jistotu ze vydrzi, ja mam radsi taky po 90000 vsechny 4 novyhadam
Kolopo
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele: