Stejně mě to ale nedá a tak se ptám jestil to cejtí i ostatní co mají zimáky 145/70 ( Tomáš, ...?) nebo čím to může bejt

ps: šrouby jsem dotahoval a tlak je všude taky ok...
Moderátor: Blue Lanos
Asi bych to nijak zvlášť neřešil. Po přezutí na nové zimní (+vyvážení) mám volant trochu nakřivo a lehce to táhne do prava. Nabízeli mi vyvážení přímo na autě (chvilku to trvá a taky to stojí víc a výsledek je nejistý), ale kašlu na to.Loobo píše:Po přezutí na zimáky ( Barum Polaris 145/70) jsem si všiml že auto v rychlostech nad 110-120km/h trochu táhne doprava. Stačí mít jen lehce prst na levý půlce volantu a je to ok, ale prostě je to cejtit. Možná je to subjektivní dojem, možná blbou cestou a od 145/70 nemůžu čekat zázraky ( jak to bylo minulou zimu nevím a na širších letňácích to bylo myslím ok).
Stejně mě to ale nedá a tak se ptám jestil to cejtí i ostatní co mají zimáky 145/70 ( Tomáš, ...?) nebo čím to může bejt
ps: šrouby jsem dotahoval a tlak je všude taky ok...
Bacha, zimaky jsou casto smerove...Mirek píše:Zkus přehodit přední kola - levé za pravé.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |