Plasty do blatníků

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
kratas69
Příspěvky: 11
Registrován: pát čer 03, 2005 19:56
Bydliště: jemnice

Plasty do blatníků

Příspěvek od kratas69 »

Zdarec všichni kalosáci, chtěl bych se zeptat jestli se dají sehnat plasty do blatníků, protože ty kamínky z naší údržby silnic mi nedělají dobře na moje uši. A blatníkům to neprospívá též. Díky za odpovědi
Reklama
 

Uživatelský avatar
mipo
Příspěvky: 1507
Registrován: úte kvě 10, 2005 18:47
Bydliště: Žilina
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

To by sa hodilo aj mne, al ešte som na to nenarazil.
Ľuboš
Příspěvky: 19
Registrován: pon zář 12, 2005 18:56
Bydliště: Ružomberok

Umelé podblatníky

Příspěvek od Ľuboš »

Naozajste nikdo ani na slovensku nenarazili na umelé podblatníky na Kalosa sedan?
Uživatelský avatar
slaza
Příspěvky: 808
Registrován: úte říj 25, 2005 17:59
Bydliště: Brno

Re: Umelé podblatníky

Příspěvek od slaza »

Když jsem měl felicii, tak jsem si pořídil podběhy, protože jsem jezdil 1 km po polní cestě na zahradu. Soused si ji pořídil taky, ale podběhy považoval za zbytečné. Teď, když jsem ji po 10 letech prodával, a snažil jsem se udělal generálku, aby trochu vypadala, tak jsem zjistil, že mi mnohem víc rezaví než jemu. Voda a bláto se za plasty dostane, ale odtud už asi ne. A díra kolem tlumičů tam vždycky bude. Takže já podběhy raději ne, když tak tlumící nástřik na hluk a kamínky.
Ľuboš
Příspěvky: 19
Registrován: pon zář 12, 2005 18:56
Bydliště: Ružomberok

Umelé podblatníky

Příspěvek od Ľuboš »

Ja mám presne opačnú skúsenosť s podblatníkami. Pred KALOSOM so mal LADU 2107, na ktorú som si namontoval umelé podblatníky. Po 8-mich rokoch prvádzky, keď som auto predával pri odmontovaní podblatníkov som bol sám prekvapený, lebo plech pod nimi bol len zaprášený ani stopa po hrdzi. Auto som používal leto-zima.
Olda
Příspěvky: 649
Registrován: čtv bře 17, 2005 15:11
Bydliště: Holice
Kontaktovat uživatele:

Re: Umelé podblatníky

Příspěvek od Olda »

Ľuboš píše:Ja mám presne opačnú skúsenosť s podblatníkami. Pred KALOSOM so mal LADU 2107, na ktorú som si namontoval umelé podblatníky. Po 8-mich rokoch prvádzky, keď som auto predával pri odmontovaní podblatníkov som bol sám prekvapený, lebo plech pod nimi bol len zaprášený ani stopa po hrdzi. Auto som používal leto-zima.
je to asi o kvalitě montáže...
ale když se dali vyrobit i na š100, proč je neudělat na míru na jiné auto ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
PavelZ
Příspěvky: 1422
Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36

Re: Umelé podblatníky

Příspěvek od PavelZ »

slaza píše:Když jsem měl felicii, tak jsem si pořídil podběhy, protože jsem jezdil 1 km po polní cestě na zahradu. Soused si ji pořídil taky, ale podběhy považoval za zbytečné. Teď, když jsem ji po 10 letech prodával, a snažil jsem se udělal generálku, aby trochu vypadala, tak jsem zjistil, že mi mnohem víc rezaví než jemu. Voda a bláto se za plasty dostane, ale odtud už asi ne. A díra kolem tlumičů tam vždycky bude. Takže já podběhy raději ne, když tak tlumící nástřik na hluk a kamínky.
Mam dojem, ze tata o tom, kdyz mel Feldu, taky uvazoval, ale ze ho od toho odradil nejky jeho znamy se stejnou zkusenosti - ze to pod tim rezati jeste vic nez bez toho. Ale to muze byt problem konkretnich podbehu pro konkretni auto.
Návštěvník

Re: Plasty do blatníků

Příspěvek od Návštěvník »

kratas69 píše:Zdarec všichni kalosáci, chtěl bych se zeptat jestli se dají sehnat plasty do blatníků, protože ty kamínky z naší údržby silnic mi nedělají dobře na moje uši. A blatníkům to neprospívá též. Díky za odpovědi
Kalos 1,2 HB - tiež mi kamienky neprijemne klepali pri jazde do podvozku - tlumexom som natrel samotne podbehy a zda sa mi že to cinknutie kamenov je menej intenzívne.
Odpovědět

Zpět na „KALOS“