Ja chodim na dve do hospody a pa si jeste beru flashkuFranta píše:No to já teda nePETkařím. Rači jdu rovnou na pivko! Člověk se sice zdrží, ale občas doví něco nového![]()
.
Franta
svítí SERVICE
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
To nechapuTomáš píše:No aby jsme se vrátili k tématu , to mě se večer rozsvítí kontrolka SERVICE a musím na jedno a s sebou tři do petky a pak zhasne i CHECK .
Ale jsou i dny , kdy SERVICE né a né zasvítit , a nebo , když mi manželka vyndá z těch kontrolek žárovičky ...........
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW
Daewoo Matiz I CD LPG
Daewoo Matiz I CD LPGpane boze to snad neni moznyyy.co to tu resite!
me zatim nastesti zadna kontrolka nesvítí,tak uvidime co po vasi rozborce tematu nastane 
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Chevrolet lacetti 1,4 - stale clenem klubu
BMW E36 cabrio 2,0 i pro ten super pocit nahore bez😀
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Chevrolet lacetti 1,4 - stale clenem klubu
BMW E36 cabrio 2,0 i pro ten super pocit nahore bez😀
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
a vy tomu doma rikate zarovicky, to jsem jeste neslyselTomáš píše:![]()
vole, to se to téma teda zvrhlo , milosh nás zastřelí .
To , že mi manželka vyndá žárovičky , je ,že mě přesvědčí , že vlastně na to pivo vůbec nemám chuť a nikam se mi nechce.![]()
a to se vam potom narodily diodky?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW
Daewoo Matiz I CD LPG
Daewoo Matiz I CD LPGNemožeš hodiť fotku, čo a kde si čistil s WD.misaaa píše:Ahoj všichni!
já měl s kontrolkou service stejnej problém a zas trochu mam. Poprvé mi skákaly otáčky. Problém byl v regulátoru volnoběhu a škrtící klapce. Pročistil sem to WD a byl pokoj a pravidelně to opakuju. Už sem tady o kontrolce Service psal několikrát. Teď mam zas problém ten že při vyšších otáčkách a rychlosti se kontrolka někdy rozsvítí a když vyřadim zas zhasne. Opravdu nevím čím by to mohlo být a dělá mi to už asi půl roku. Když jedu do stovky tak nic...
-
Pavel Beneš
Akri píše:jako myslis, ze kdyby to auto deratizoval, ze by lip jelo?
To ale fakt není sranda chlapi!!! U mě byly ty ku..y když jsem koupil nový kabely na svíčky a všechny čtyři překouslý (asi jim ty nový chutnaj,,,)
ale jinak katapult jsi tam nenašel? Měly by to být výstražné (musíš být připoutaný,.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.