Palivová nádrž

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Uživatelský avatar
petrm
Příspěvky: 2945
Registrován: ned zář 28, 2003 19:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak jak popisuje Dallas tak takhle shnilý ramena už sem viděl okamžitě sem si na tohle vzpoměl a zákazníkovy sme řekli že bez výměny které se dost vehementně bránil ho nenecháme odjet ze servisu ale to bylo poprvé co sem něco takového viděl a s tím tankováním je to bohužel tak není to o mechanicích prosil bych neurážet ;) jsou to jen lidi a i oni jsou chybující tvorové a nemusejí znát všechno dělám ve značkovém servisu už 7 let z toho poslední asi 2-3 roky už nejsme ofic značkovej ale děláme stále všechno a kromě garancí a jsou závady se kterýma sem se nesetkal a hledám je dost dlouhou dobu a někdy až na několikátou návštěvu zákazníkem ;)
Reklama
 

Uživatelský avatar
Brainman
Příspěvky: 1393
Registrován: sob led 29, 2005 10:01
Bydliště: Seletice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

ja bych to Petre nebral osobne, je to opravdu jen o lidech. Pokud si nedaj poradit je to jen jejich problem. Ja svemu tatovi nechal Citroen BX 1,9 TRI a mel ho asi 6 let, myslis ze ho zajimala vymena oleje? NE nebo cokoli jineho? NE Proste nekteri lide nemaji vztak k cemukoli a je jim cokoli jedno, hladne ze nemaji hlad :(
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Spolujazdec
Příspěvky: 85
Registrován: pát srp 05, 2005 21:13
Bydliště: košice

Příspěvek od Spolujazdec »

Do Lacetti tak isto po vypnuti pistole v pohode dokvapkám 5 az 7 litrov.
Nepomoze asi pootocenie ani mierne vysunutie pistole. Tych poslenych 5 litrov nankujem 5 krat tak dlho ako prvych 50.
Na Chevrolete aj na kraj sveta...
Uživatelský avatar
Brainman
Příspěvky: 1393
Registrován: sob led 29, 2005 10:01
Bydliště: Seletice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

a jaky to ma smysl? ja porad nechapi procse snazite nacpat tu nadrz az po okraj. Ja vim ze jsem asi divnej , ale muze mi to nekdo vysvetlit? :(
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
PavelZ
Příspěvky: 1422
Registrován: čtv lis 06, 2003 10:36

Příspěvek od PavelZ »

Duvodem muze byt treba to, ze kazda pistole vypina jindy a plnis nadrz na ruzny objem. Kdyz tankujes po vicko, naplnis nadrz vzdy stejne. Takze v tom druhem pripade muzes presneji zmerit spotrebu.
Topol
Příspěvky: 1842
Registrován: pát led 07, 2005 21:44
Bydliště: Nový Bor

Příspěvek od Topol »

Brainman píše:a jaky to ma smysl? ja porad nechapi procse snazite nacpat tu nadrz az po okraj. Ja vim ze jsem asi divnej , ale muze mi to nekdo vysvetlit? :(
Pěkný den :D Jasno až azůro 16 st. ;)
Měl jsem známého/už jsme se dlouho neviděli/ ten krátce po převratu
jezdil k pumpě vždy za stovku.Tenkrát to bylo asi 7 litrů ale k benzince a zpět najel 4 km.Taky jsem mu nedokázal vysvětlit,že když veme plnou tak ušetří. Já teda beru zásadně plnou a když pistole vypne tak dorovnám litry.A dojíždím na doraz!Teď jsem si dokonce radši koupil 5 litr kanystr protože i když je benzinek pomalu víc jak hospod tak já jezdím V-power.
Jen tak pro zasmání jezdil jsem tak i dřív.Jednou jsem dokonce se Stejšnem dojížděl k pumpě na nitro ředidlo C-6000 :shock:
Ale ono je to podobný. Teď si už nepamatuji jestli je v molekule o atom kyslíku víc nebo míň.Nebo jsem taky dojížděl na denaturák. Ale to byly jiný motory to dát mímu Kolouškovi tak z toho má smrt :lol:
Tak proto já beru vždy plnou protože jsem přesvědčen,že ušetřím ;)
Tak ať nám jezdí a nezlobí :P
Uživatelský avatar
Shermiar
Příspěvky: 47
Registrován: stř srp 24, 2005 11:08
Bydliště: Bratislava

Příspěvek od Shermiar »

ja mam pumpu po ceste do prace, takze hold, kazde 3 dni beriem 30l a je to vybafco.......na plnu nadrz kaslem :lol: tak ci tak by som neusetril ...... a na doraz jasdim len vynimocne, bo som lenivy a nechce sa mi chodit pesi..... :oops:
-< Lacetti 1,6 16V SX M2006 Melange Beige>-
Uživatelský avatar
Mirek
Příspěvky: 406
Registrován: ned čer 05, 2005 14:09
Bydliště: Velké Meziříčí

Příspěvek od Mirek »

Já beru vždycky plnou. Jednoduše proto, že mě nebaví pořád jezdit k pumpě - zdržuje to a je to vopruz. Tímhle způsobem prodlužuju intervaly mezi tankováním na max :)
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Uživatelský avatar
LIFELIKE
Příspěvky: 747
Registrován: čtv srp 11, 2005 07:57
Bydliště: TRNAVA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Topol píše:A dojíždím na doraz!Teď jsem si dokonce radši koupil 5 litr kanystr protože i když je benzinek pomalu víc jak hospod tak já jezdím V-power.
Jen tak pro zasmání jezdil jsem tak i dřív.Jednou jsem dokonce se Stejšnem dojížděl k pumpě na nitro ředidlo C-6000
Tak ja neviem, kdesi tu na fore na inom mieste (ale možno úplne inde) som čítala, že vraj nie je dobré jazdiť na doraz. Vraj to môže až čosi poškodiť (neviem čo ... nie som automechanik).
Nemám vo zvyku riskovať kdesi zostať stáť bez benzínu. Motoristická súdržnosť už nie je taká, ako bola kedysi. Stačilo mi zažiť pred 2 rokmi defekt :). Škodovku som nemohla poriadne dvihnúť na hever, lebo sa mi už vykrivovali hrdzavé podbehy. :) Zvečerievalo sa, myslela som, že tam zostanem... ani duša sa nepristavila. Nakoniec sa mi podarilo koleso vymeniť a šťastne dofčať domov. A čo keby som tak zostala visieť bez benzínu??? Na to asi Chevrolet euroservice nefunguje :).
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Topol
Příspěvky: 1842
Registrován: pát led 07, 2005 21:44
Bydliště: Nový Bor

Příspěvek od Topol »

Pěkný dobrý večer :D
To na doraz není myšleno,že bych pokaždé jel dokud nedojde benzin.
S Kolouškem se mi to nestalo ani jednou ale jak jezdím na V-power
tak Shell zas tak hustě není.Dřív pokud si dobře pamatuji tak bylo asi pět stanic na okrese.Teď mám čtyři pumpy na kilometru ale Shell až v Č.Lípě
Ale když jsme u pohoných hmot tak teď jak jsem brouzdal po netu tak jsem objevil zprávu,že ve Francii byl letos v květnu závod kdo nejdál dojede a vyhrál vůz který na litr paliva dojel 3 836 km :!: Nechci se o tom rozepisovat kdo má zájem je to na stránkách Shellu.
Tak ať nám jezdí a nezlobí :P
Uživatelský avatar
Brainman
Příspěvky: 1393
Registrován: sob led 29, 2005 10:01
Bydliště: Seletice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Ja taky beru plnou, tedy plnou podle toho ze se vypne pistole, jen porad nechapu proc si dava 10 minut nekdo praci s tim aby tam nakapal o 3 lt vic. Nota bene ze treba v lete muze doji k tomu ze obsah prelite nadrze zvetsi svuj objem a zacne vytekat do pachoveho filtru ktery tim znici.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Topol
Příspěvky: 1842
Registrován: pát led 07, 2005 21:44
Bydliště: Nový Bor

Příspěvek od Topol »

Brainman píše:Ja taky beru plnou, tedy plnou podle toho ze se vypne pistole, jen porad nechapu proc si dava 10 minut nekdo praci s tim aby tam nakapal o 3 lt vic. Nota bene ze treba v lete muze doji k tomu ze obsah prelite nadrze zvetsi svuj objem a zacne vytekat do pachoveho filtru ktery tim znici.
Pěkný dobrý večer :D Tma,vítr se uklidnil 12 st.
Přesně tak! Dorovnám jen litry a dost.Sice vůně benzinu mě zas tolik nevadí ale abych to cítil stále tak to je pro feťáky! :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Cross
Příspěvky: 406
Registrován: čtv čer 02, 2005 20:38
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od Cross »

Jo jo, taky tankuju jenom do vypnuti pistole. Tech pripadnych par kapek navic se v tom mnozstvi uplne ztrati. Proste uz to nehraje roli, kdyz mas nadrz jako Nubira. ;)
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Uživatelský avatar
Akri
Příspěvky: 4273
Registrován: stř zář 10, 2003 18:50
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

ja bral plnou jednou v zivote a potom co jsem zjistil, kolik stoji, uz nikdy, bylo to asi poprve co jsem prihlasil Lanose:-)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Docent
Příspěvky: 1228
Registrován: ned bře 13, 2005 10:22

Příspěvek od Docent »

Akri píše:ja bral plnou jednou v zivote a potom co jsem zjistil, kolik stoji, uz nikdy, bylo to asi poprve co jsem prihlasil Lanose:-)
V roce 1989 když byl benál za 8,- Kčs :twisted: :lol: ?
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“