eMKa, to si kuř, já ho jen vyndal dnes z garáže a otočil klíčkem a nechal ho ohřát, poprvé byl kluk venku po zimě , není co ošetřovat, je takovej jako jsem ho v prosinci uložileMKa Slovensko píše:uz mate vsetci osetrene auto po zime????????????????

Moderátor: Blue Lanos
eMKa, to si kuř, já ho jen vyndal dnes z garáže a otočil klíčkem a nechal ho ohřát, poprvé byl kluk venku po zimě , není co ošetřovat, je takovej jako jsem ho v prosinci uložileMKa Slovensko píše:uz mate vsetci osetrene auto po zime????????????????
Akri ty sa masAkri píše:eMKa, to si kuř, já ho jen vyndal dnes z garáže a otočil klíčkem a nechal ho ohřát, poprvé byl kluk venku po zimě , není co ošetřovat, je takovej jako jsem ho v prosinci uložileMKa Slovensko píše:uz mate vsetci osetrene auto po zime????????????????
Tak tohle byly jeste casy, kdy se vam zdalo, ze tu malo pisuBlue Lanos píše:Ejjjjj veru veruflaka to tu! Jeden prispevok za 2-3dni noc moc
Ale ted ked uz vytiahol kluka z bunkru tak sa rozpise
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |