Dodo píše:No, aj sa oplati aj nie. Ja som si to dal, aby som usetril na benzine. Ale spotreba sa mi zvysila pri LPG o viac ako 10%. Je to okolo 20%. Kedze je LPG lacnejsi zhruba o 40% oproti benzinu, defacto je prevadzka na plyn lacnejsia len o 20%. K tomu treba priratat riziko pokuty, resp. odobratia technicaku, ak Vas chytia, ze to mate nacierno, nahradne koleso z kufra musite vyhodit, lebo Vam zabere pol kufra inak. Dalej si musite zvyknut, ze nemozete vyhodit rychlost ked idete viac ako 60km/h. Inak zdochne, kvoli naporu vzduchu do sania. V zime sa prevadzka na plyn po meste nevyplati. Najviac sa oplati v lete a na dlhsie trasy. To su moje skusenosti.
vies, to mas tak, ked si to nechas spravit na cierno.. ja som si to nechal spravit legalne, "vyhodil" som za to 28tis, ale uz sa mi to vratilo spet. netusim, aku by malo auto spotrebu na benzin, jazdim vylucne na plyn a iba raz za mesiac do prebehnem na benzin.
policajti Ti nezoberu technicak, ak to mas legalne a cely proces vybavovania (aj s namontovanim) trval 2-3 dni.
nemozes vyhodit rychlost pri viac ako 60km/h? prepac, ale toto je blbooooost

to Ti musel robit ale dobry fuser a musel riadne setrit, ked to takto spravil.. opet, nelegalne je nelegalne. jazdenie na plyn je na nerozoznanie od jazdenia na benzin, okrem poklesu vykonu o cca 10%.
prevadzka na plyn sa v zime neoplati? no neviem ako Ty, ja som jazdil celu zimu na plyn, priemerna spotreba 9,5l a som z Bratislavy. a jazdil som na plyn aj vtedy, ked boli tie prijemny mrazy (-15, -20).
jazdit v zime za 2Sk/km, v lete 1,80Sk je podla mna super.