Moderátor: Blue Lanos
A co ti ty zrcátka dělaj za zvuk?vado píše:No, mne takto signalizuje dosiahnutie rychlosti 150km/h zvuk, ktory vydavaju vonkajsie spaetne zrkadla. Skusal som utesnit medzery medzi zrkadlom a plastom, ale nepomohlo to. Spod palubovky sa mi nic neozyva, pri akejkolvek rychlosti
Nu huci a piska to, svisti a tak ruzne, jestli sis tohohle nevsiml, tak musis za volantem spat, ja ve velke rychlosti prestavam pomalu slyset radio, kdyz ho mam tak normalne pustenyMareman píše:A co ti ty zrcátka dělaj za zvuk?vado píše:No, mne takto signalizuje dosiahnutie rychlosti 150km/h zvuk, ktory vydavaju vonkajsie spaetne zrkadla. Skusal som utesnit medzery medzi zrkadlom a plastom, ale nepomohlo to. Spod palubovky sa mi nic neozyva, pri akejkolvek rychlosti
Akri, 60km/h nie je velka rychlost na to aby si to poculAkri píše:Nu huci a piska to, svisti a tak ruzne, jestli sis tohohle nevsiml, tak musis za volantem spat, ja ve velke rychlosti prestavam pomalu slyset radio, kdyz ho mam tak normalne pustenyMareman píše:A co ti ty zrcátka dělaj za zvuk?vado píše:No, mne takto signalizuje dosiahnutie rychlosti 150km/h zvuk, ktory vydavaju vonkajsie spaetne zrkadla. Skusal som utesnit medzery medzi zrkadlom a plastom, ale nepomohlo to. Spod palubovky sa mi nic neozyva, pri akejkolvek rychlosti
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |