Moderátor: Blue Lanos
Já bohužel nevím čím to je, ale dělá nám to tu skoro všem s LanosamaOndras píše:IMHO levnější a zaručené je vzít plnou V-Power Racingu. Pokud jsi si jist, že cukáš kvůli vstřikům, tak u Prahy je nějaká firma, co vstřiky ultrazvukově čistí. Stačí zaslat a do 3 dnů je máš zpět. Myslím, že jsou i schopni měnit těsnění a mikrosítka, prostě repase. Kontakt byl před časem ve Světě motorů - pokud bude zájem najdu to.
Mne to same, teda ne primo znacku, ale pripravek na to same doporucili vsichni kvuli LPGMareman píše:Tak jsem dneska pořídil čistič vstřikovacího systému od firmy STP v naději že by se mohlo něco pohnout k lepšímu co se týče cukatůryMáte někdo nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s podobnými přípravky?
ja vim co to je, teda neznam to, ale videl jsem to na strankach http://www.lpg.czpalikx píše:no nikdy sem to vlastne poradne nevyzkousel.a tak nevim ci to funguje.ale kdysi u nas byl clovek se zazracným pripravkem který se pripojil misto nadrze do okruhu a chvili to na to jelo.pak se to pripojilo zpet a nalilo se jeste do narze.je pravda ze pak to auto bylo tissi(nebo jak by rekl akri "potisejsi)a o neco lepe to jelo.ale uz si nepamatuju co to bylo zac.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |