Palikx s Petrmem mi stříkli do ventilace nějakou desinfekci, která hezky voněla a zdálo se, že to funguje..........bohužel jen asi hodinu puštěnýho větráku

Podařilo se vám to někomu upokojivě vyřešit ?

Moderátor: Blue Lanos
No já věděl že ty mi poradíšAkri píše:Nepodarilo a dela mi to takyv zime jak je pusteny topeni, tak uz je to v pohode, to by me taky zajimalo, ale nasel jsem dalsi variantu a je to ta, ze mam otevreny okno a ventilatorek nepoustim
Výjimečně souhlasím s AkrimAkri píše:ale tohle neni smrad z klimy, jen z toho ventilatoru, bez pustene klimy, kdyz bezi klima, nesmrdi to
Mne to cistil manik taky sprejem, nevonel, naprosto bez zapachu, nebo vune, nebyl jsem u toho, tak podrobnosti nevim, ale ten sprej stoji asi 400kc a pri aplikaci je treba asi pulky , takze druha zbyde na priste.Mareman píše:Řek bych že pár dní uplynulo a odpověď od fundovanýho odborníka furt nikdeAkri píše:Blue mi to uz vysvetlil, behem par dnu tu bude odpoved od fundovaneho odbornika pres klimatizaceUž bych potřeboval tu ventilaci nějak vyčistit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |