POCITAC
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mám stejný problém jak se tady popisuje. Jedu delší dobu stejnou rychlostí, ukazovalo mi to přes 120 km, tak se rozsvítí ta žlutá "potvora", sundám nohu z plynu a zhasne, po nějaké době se opět rozsvítí a tak se to opakuje.
viz v tématu https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... sc&start=0
viz v tématu https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... sc&start=0
Nexia 1,5 8V, 3D r. v. 95
- Reklama
mna sa to stava uplne bezne, zvacsa, ked idem dlhsi usek (2-3 km
na +- rovnakom plyne (LPG). staci na chvilu pustit nohu z plynu a ked znova pridam, tak zhasne. co sa deje s RJ ma az tak netrapi, jelikoz emulator lambdy som uz davnejsie vytopil, takze som ho vyhodil. rucny ventil namiesto serva som mal uz davnejsie, takze RJ v podstate uz nema velmi co ovplyvnovat, kedze vstreky su stale otvorene (alebo zavrete ? ako je to na LPG ? LPG ide uz primiesane do nasavaneho vzduchu, takze by mali byt zavrete, nie ?). takze ci svieti alebo nie, stale to ide rovnako... V postate som celu RJ degradoval na uroven favorita, uplne staci, ked iskria sviecky a IMHO by to islo aj bez RJ 

to by som aj ja rad vedel. je to taka cierna krabicka s 5-kolikovym konektorom, mne ju dali hned vedla baterky. imho by to malo sledovat vystup z lambda sondy a servo-ventilom nastavovat bohatost zmesi + nejako oblbovat RJ (odstavit vstreky atd...). natiekla mi do nej voda a potom mi to svietilo stale, tak som to skusal odoxidovat, ale nepomohlo. nakoniec som zistil, ze to chodi, aj ked tam nie je, takze ju mam kdesi odlozenucubafire píše:Granko: Tak vidím, že máme naprosto stejný problém nebo příznaky, jak chceš. Jen otázečku: Co má na starost ten emulátor lambdy? A kde ho najdu? Muzu sam zjistit v jakém je stavu?

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mně se ta kontrolka čas od času, obvykle když prší, taky rozsvítí. Ale stačí vypnout motor a znovu nastartovat a je po problému.
Jednou když se mi takhle za deště rozsvítila, tak jsem ihned jel s autem na scaner a světe div se, scaner nezjistil žádnou chybu!!!!
Takže je to asi mezi nebem a zemí
Jednou když se mi takhle za deště rozsvítila, tak jsem ihned jel s autem na scaner a světe div se, scaner nezjistil žádnou chybu!!!!
Takže je to asi mezi nebem a zemí

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Hmm, me to ted taky zacalo obcas svitit, hlavne kdyz je zahraty motor a je jedno jestli prsi nebo je hezky. Vzdy kdyz uzjedu tak 20km, tak to zacne sviti, ale jaki psal Ivan, staci vypnout motor, nastartovat a je to v pohode. Ale zda se mi ze mi to ted co to obcas sviti zere vic benalu,myslite ze to muze byt tim? 

kua chlapi,sak mi im sluzime ako reklama fseci,ked jazdime na tych autach!!!
obcas idem pozriet na konto,ale ziadny prijem z reklamy...
ozaj,existuje nejake porovnanie kvality starsich aut?ja fakt s tou mojou 16-ventilovou lady nemam problemy...teda az na tu kontrolku motora,co obcas na mna zmurkne,ale to beriem ako osobnu komunikaciu medzi nami 

-
- Kontaktovat uživatele: