Topol píše:
Daewoo začínal s Oplem tak kdyby ses podíval zpátky na stránky tak myslím,že je to nejlíp uvedeno na
www.kadett.cz/technika/egr.htm líp
ti to po imternetu asi nikdo nevysvětlí.
No, na tej stranke je to popisane celkom dobre, akurat je zabudnute na jednu vyhodu. Pokusim sa to popisat.
Tym, ze sa do valca dostane aj cast spalenin, tak sa tam dosatne menej cerstvej zmesi. Teda pri tom istom otvoreni skrtiacej klapky ma motor nizsi vykon, ako keby sa spaleniny neprimiesavali. Na opatovne dosiahnutie toho isteho vykonu je nutne viac otvorit skrtiacu klapku, teda "pridat plyn", aby sa do valca dostalo potrebne mnozstvo cerstvej zmesi.
Je zname, ze dost vela z vykonu motora sa straca tym, ze vzduch sa do valcov musi nasavat cez privretu skrtiacu klapku. Cim je klapka viac otvorena, tym su mensie straty vykonu sposobene odporom nasavania.
Zhrniem:
Ak su do zmesi primiesavane spaliny, tak na dosiahnutie daneho vykonu musi byt klapka viac otvorena, aby sa tam dostalo potrebne mnozstvo zmesi => mensie straty pri nasavani - paradoxne sa teda primiesavanim spalin pre dany vykon zmensuje spotreba oproti motoru bez primiesavania spalin.
Uff, dufam ze sa to da pochopit z toho mojho popisu, nemam to z vlastnej hlavy, cital som to v nejakom papierovom casopise (tusim Mot alebo Auto...cosi).
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black