[/b]
 [/b]Espero a tempomat
Moderátor: Blue Lanos
- 
				Lui-espero
Espero a tempomat
da sa namontovat tempomat do espera  [/b]
 [/b]

[/b]
 [/b]Espero 1.5 DOHC, bordová metalíza, komplet v elektrike, klíma, ABS, ABG, r.v. 1996

- Reklama
- 
				Lui-espero
Diki za typ.
Tak som to preveril a zistil som ze ten zakladny maju teraz v akcii za 4990,-  
   lenze ten, mi tam technik neodporucil pretoze frekvencia impulzov u espera je dost vysoka, a mohlo by to slapat asi od 50km/h do 100km/h potom by uz nestihal.
  lenze ten, mi tam technik neodporucil pretoze frekvencia impulzov u espera je dost vysoka, a mohlo by to slapat asi od 50km/h do 100km/h potom by uz nestihal.   Tak mi odporucil ten drahsi ktory stoji 6527,- ale musim dokupit este ovladanie co je priblizne 1300,- ktomu si priratam montaz od 1500,- do 2500,- Sk a zistim ze to moze vyjst az 10000,-.
 Tak mi odporucil ten drahsi ktory stoji 6527,- ale musim dokupit este ovladanie co je priblizne 1300,- ktomu si priratam montaz od 1500,- do 2500,- Sk a zistim ze to moze vyjst az 10000,-.   

Jazdim sice skoro stale po dialnici, ale velmi dobre si to rozmyslim ci to stoji za to.
 Jazdim sice skoro stale po dialnici, ale velmi dobre si to rozmyslim ci to stoji za to.  

lenze ten, mi tam technik neodporucil pretoze frekvencia impulzov u espera je dost vysoka, a mohlo by to slapat asi od 50km/h do 100km/h potom by uz nestihal.
  lenze ten, mi tam technik neodporucil pretoze frekvencia impulzov u espera je dost vysoka, a mohlo by to slapat asi od 50km/h do 100km/h potom by uz nestihal.   Tak mi odporucil ten drahsi ktory stoji 6527,- ale musim dokupit este ovladanie co je priblizne 1300,- ktomu si priratam montaz od 1500,- do 2500,- Sk a zistim ze to moze vyjst az 10000,-.
 Tak mi odporucil ten drahsi ktory stoji 6527,- ale musim dokupit este ovladanie co je priblizne 1300,- ktomu si priratam montaz od 1500,- do 2500,- Sk a zistim ze to moze vyjst az 10000,-.   

Espero 1.5 DOHC, bordová metalíza, komplet v elektrike, klíma, ABS, ABG, r.v. 1996

- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diki za typ.
Mno,tak cenovka teda hnusLui-espero píše:Tak som to preveril a zistil som ze ten zakladny maju teraz v akcii za 4990,-

1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..

- 
				Ludvo BA
Re: Diki za typ.
Mne teraz namontovali do Nexie 16V ten zakladný tempomat za 4990 sk a funguje bez problémov.Len tento tempomat má v štandardnej výbave aj magnetický snímač otáčok,ktorý sa pripevní na poloos.Nexia má presne ten istý problém,rýchly signál otáčok.Keď tam nedáš manetický snímač tempomat funguje od 30 do 130 km/hod.Lui-espero píše:Tak som to preveril a zistil som ze ten zakladny maju teraz v akcii za 4990,-