ale za to mozu nase cesty, ktore su pekne rozmlatene a samajama

ja som sa viezol na Blueovom Lanose hned po vymene tlmicov a poviem ti ze je to ovelaaaaaaaaaaaa lepsie ako to bolo na seriovkach
Moderátor: Blue Lanos
Buduci tyzden maju dojst firme Marecek tlmice Kayaba, na kt. eMKA a spol. vybavili vybornu zlavu. Staci len prist do predajne, alebo zavolat a povedat ze si z daewoo klubu ...Igi píše:Čaute,
potreboval by som poradiť nejaké dobré tlmiče na Lanosa. Nepotrebujem tlmiče na športovú jazdu, ale chcem tam dať niečo lepšie ako tam sú teraz, aby to lepšie sedelo v zákrutách, lebo teraz je to o ničom. Navyše každá aj menšia jama či hrb dáva dobré šupy do podvozku, tak dúfam že je to tými tlmičmi.
Kupoval som ho s 40 tis. km, takže presne neviem, ako by sa mali správať, ale myslím, že odvtedy sa to dosť zhoršilo.
Preštudoval som tu zopár tém, ale radšej sa opýtam, akoby som mal kúpiť dáku blbosť.
Dík.
Ja mam lenIgi píše:Blue ty máš tieto KYB Ultra SR?Blue Lanos píše:je to LEPSIE ako na novom aute vazne![]()
![]()
Mrkol som na stránku kayaba a preklikal som sa k týmto Excel-G, ako
jediným uvedeným pre Lanosa![]()
To Mustang: fakt stačí povedať "som z daewoo klubu"? alebo si iba vyrobím trapas....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |