ja som si uz tvoje stranky pozeral, na zaciatocnika je to dobre to si mal vidiet ako som ja zacinal, uff to bolo otrasne ale postupne sa to zlepsovalo, cim viac som toho o tvorbe www stranok precital a samozrejme aj vyskusal tym sa mi to viac a viac pacilo. ale som este strasne daleko od toho aby som zvladol nejaku zlozoitejsiu stranku. naposledy ked som prerabal nas web mi to trvalo asi 12 hodin poprerabat vsetky linky na fotky, obrazky a odkazy na jednotlive stranky, a s galeriou mi pomahala aj moja mama (dik moc), mal mi sice pomahat Blue Lanos, ale kedze boli sviatky a kazdy sme mali dost roboty pojest co nase mamy navarili a napiekli tak som to nakoniec vyriesil takto. ale zas aby si Blue nemyslel ze ho ohovaram tak fotky postahoval z netu on a vacsinu fotiek aj potriedil, takze moja robota bola to uz ´´len´´ spracovat. budem koncit sak som sa nejako rozpisal.
a este ak chces nejake zaklady o tvorbe www stranok potri an moj web tam nejake najdes a na zaciatok by ti to malo urcite pomoct.
http://emkask.szm.sk/pc/pc.html