Tak jsem právě dojel a musím se podělit Nejdříve mi začalo svítit na palubce ABS. Jedu dál a zapínám blinkr a málem mi vypadnou oči, když koukám na rafičky tachometru a otáčkoměru - normálně si tikají do taktu s blinkrem! Aniž by to mělo skutečnej vliv na otáčky nebo rychlost. Dokonce se to skoro doplňovalo s rytmem hudby z rádia.) Nic malýho - rafičky se vychylovaly docela slušně. Sci-fííííí doufám, že to je jen baterka, protože jinak......
Ele, je asi jedno, jestli máš ručičky, nožičky, nebo rafičky, ale důležité je, že žijou svým vlastním životem a tak vlastně máš v kapličce s přístroji takové roztleskávačky, které tě při každém předjížděcím manévru uvedou do tranzu
teda co vy vsecko neresite.rucicky i raficky se u nas použivaj a opravdu to vypada na kostru budíku.(teda u nubiry jsou pod palubkou ve svazku takove spojky)a ty nam dost často zlobi.a tohle na to vypada.ty spojky maj ruzne barvy a neni jednoduche se k nim dostat.zkusim se podivat ktera to muže být.ale nevim nemam moc cas.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil