Tak teraz už hodinku sedím a spomínam na časy s Esperom a neskôr Aveom, super.... som rád že to tu ešte stále funguje a žije aj dnes v dobe fejsbúkov a instáčov.... tak sorry za emocionálne výlevy ale fakt ma to potešilo...
 Tak teraz už hodinku sedím a spomínam na časy s Esperom a neskôr Aveom, super.... som rád že to tu ešte stále funguje a žije aj dnes v dobe fejsbúkov a instáčov.... tak sorry za emocionálne výlevy ale fakt ma to potešilo... 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
 áno žijeme. tu už je to také jemnejšie, na fb sme aktívnejší (hľadaj "Daewrolet" na fb)  keďže ľudia spohodlneli.
 áno žijeme. tu už je to také jemnejšie, na fb sme aktívnejší (hľadaj "Daewrolet" na fb)  keďže ľudia spohodlneli.
Ja ked otvorim nejaky FB, tak som tam komplet strateny.
 I po 20 letech....
 I po 20 letech.... už skoro 20 let
 už skoro 20 let   a celkem jsem těch aut vystřídal docela dost, ale značku držím furt
  a celkem jsem těch aut vystřídal docela dost, ale značku držím furt 
Presne tak, na forum nedam dopustitmilosh píše: úte dub 23, 2024 08:13 No ja to myslel tak, ze FB je na prd a forum je superI po 20 letech....

Tehdy tak zvaná " TROJKA" za 300,00Kčs ! Bylo to všechno kromě autobusu!
  Tehdy tak zvaná " TROJKA" za 300,00Kčs ! Bylo to všechno kromě autobusu! 

Jinak na vojnu vzpomínám rád i když to byla někdy pakárna a i tu basu těch 21 jsem si
 Jinak na vojnu vzpomínám rád i když to byla někdy pakárna a i tu basu těch 21 jsem si  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |