Aveo 1,4 69 kw 2007 - střídavě funguje a nefunguje DO

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
S3MiOUS_cz
Příspěvky: 1
Registrován: pát zář 15, 2023 08:41

Aveo 1,4 69 kw 2007 - střídavě funguje a nefunguje DO

Příspěvek od S3MiOUS_cz »

Zdravím, mám Chevrolat Aveo, 1,4 69 kw, rv: 2007. Občas se mi rozsvítí check engine, zažehnutí válce, i když auto jede normálně a je několikrát projeto mechaniky, tudíž asi problém s elektronikou, který souvisí i s dalším problémem, aktuálním. Auto se mi poslední dobou odemkne přes central, poté ho zamknu a následně po příchodu již na central nereaguje, funguje nárazově. Baterie v klíči je vyměněná, kufr otevírat jde. Když odemknu klíčem manualne u ridice nebo spolujezdce, otevrou se jen ty jedny dvere, drive se otevrelo pri manualnim otoceni klicem cele auto. Obcas se i stane, ze se mi spusti sam od sebe alarm, coz jsem prozatim “vyresil” jen odpojenim sireny, tudiz auto obcas jen blika. Fakt si uz nevim rady, jde mi ted hlavne o to centralni zamykani. Dekuji za pripadne rady.
Reklama
 

erikp
Příspěvky: 2
Registrován: čtv lis 09, 2023 10:52

Re: Aveo 1,4 69 kw 2007 - střídavě funguje a nefunguje DO

Příspěvek od erikp »

Na odpověď už může být pozdě. Chcete-li zjistit příčinu, musíte diagnostikovat vůz pomocí skeneru OBD-II. Skener dokáže číst chybové kódy, které jsou uloženy v paměti vozidla. Tyto chybové kódy vám pomohou určit, co přesně způsobuje rozsvícení kontrolky motoru.
Uživatelský avatar
LordMMX
Příspěvky: 1522
Registrován: ned úno 20, 2011 05:06
Bydliště: Halič /SVK/
Kontaktovat uživatele:

Re: Aveo 1,4 69 kw 2007 - střídavě funguje a nefunguje DO

Příspěvek od LordMMX »

skontrolovať ukostrenia , tým by som začal. potom káble v "husích krkoch" medzi karoseriou a dverami, môžu byť polámané káble preto blbne centrál a samovoľne sa zapína alarm.

ten check by nebolo zlé prehnať diagnostikou ale to by muselo byť zdiagnostikované v momente keď sa check rozsvieti. idealne nejakú malú lacnú diagnostiku z ali a Car Scanner appku do mobilu a skontrolovať.
Daewoo Evanda 2005
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Elektronika“