není nad starýho poctivýho favorita nebo 100ku.Předtím cca týden zpět mi to nedělal.
  není nad starýho poctivýho favorita nebo 100ku.Předtím cca týden zpět mi to nedělal.Budu rád za jakoukoliv odpověď i za tu cenu že mi napíšete že je čas se toho zbavit.
Matiz r.v.2000 0.8
Moderátor: Blue Lanos
 není nad starýho poctivýho favorita nebo 100ku.Předtím cca týden zpět mi to nedělal.
  není nad starýho poctivýho favorita nebo 100ku.Předtím cca týden zpět mi to nedělal. Příště radši Mazdu
  Příště radši Mazdu 

Je to dané vyvážením motoru. Převodovka je poskládaná z kratších převodů, nemusí se oproti 3.válci, který má max.výkon v 6000 ot/min, tolik vytáčet. Řadí se jednotlivé rychlosti v průměru o 10-15 Km/h dříve.
  Je to dané vyvážením motoru. Převodovka je poskládaná z kratších převodů, nemusí se oproti 3.válci, který má max.výkon v 6000 ot/min, tolik vytáčet. Řadí se jednotlivé rychlosti v průměru o 10-15 Km/h dříve.
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |