Neměnil / nesundaval tu náhodou někdo vanu na Matízkovi ? Opravdu je nutné demontovat kryt skříně spojky , tak jak je napsano v manualu ?
 Neměnil / nesundaval tu náhodou někdo vanu na Matízkovi ? Opravdu je nutné demontovat kryt skříně spojky , tak jak je napsano v manualu ? Díky .)
Moderátor: Blue Lanos
 Neměnil / nesundaval tu náhodou někdo vanu na Matízkovi ? Opravdu je nutné demontovat kryt skříně spojky , tak jak je napsano v manualu ?
  )
 )   (nenašel jsem vhodnější místo kde by se to dalo líp)
 (nenašel jsem vhodnější místo kde by se to dalo líp)   Každopadně na zvedakach by se to dělalo asi líp , ne na heveru jako já
 Každopadně na zvedakach by se to dělalo asi líp , ne na heveru jako já  

. Fígl je v tom, že na poslední závity pod hlavou šroubu namotám několik otáček teflonové pásky .  Tak to délám už hodně dlouho, nikde ani kapka. Při výměně oleje dám vždy pásku novou , tu měděnou podložku jsem nikdy neměnil ani neotáčel
. Fígl je v tom, že na poslední závity pod hlavou šroubu namotám několik otáček teflonové pásky .  Tak to délám už hodně dlouho, nikde ani kapka. Při výměně oleje dám vždy pásku novou , tu měděnou podložku jsem nikdy neměnil ani neotáčel 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |