Kufa když bude qualita tak nebude na chleba nebudou 2-3 nexiáři koncem léta potřebovat nové tlumiče?
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Olda píše:Kufa když bude qualita tak nebude na chleba nebudou 2-3 nexiáři koncem léta potřebovat nové tlumiče?
ja budem urcite potrebovat....
Až zarobim(pár měsíců,koncem léta by to mohlo dopadnout...) tak se můžem domluvit a nějak to vymyslet...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
za prve ani neviem od kial si ked si si to neuracil napisat do profilu a neviem ci budes ochotny nam doniest alebo poslat prachy na emkasov ucet nakolko pre 5 ludi nemame prachy Inak mozno by sa aj este dalo ak to emkas neobjednaj este
To bydlisko som fakt zabudol zadat vdaka za upozornenie uz je to OK...
Som z KE, no jazdim v podstate po celom Slovensku a teda viem prist takmer hocikde a samozrejme hned doniest peniaze. Ak by mi to nevyslo, tak ich prip. poslem na ten ucet, urcite sa nejak dohodneme. Kedy tie tlmice idete kupovat a kolko Sk si mam pripravit? Vdaka.