Pristup členov fora k odpovediam na temy.

Informace pro uživatele tohoto fóra, návrhy, připomínky k foru atd.

Moderátor: Blue Lanos

Zamčeno
Laco71

Pristup členov fora k odpovediam na temy.

Příspěvek od Laco71 »

Dobry deń,

rad by som sa zorientoval v tejto téme , a síce k čomu slúži toto forum a či je každý člen fora rovnocenný voči sebe navzajom , lebo nie som si istý,či všetci CHÁPU na čo služi TOTO FORUM.

Ja si myslím,že TOTO FORUM služi na to aby SME si NAVZAJOM POMAHALI,
myslím tým presne to , že pokiaľ niekto riešil problém zo svojim autom a vyriešil ho,
aby sa NEZDRÁHAL ,podeliť sa o svoje skusenosti z inými členmi fora, aby v konečnom dosledku
aj ONI mohli VYRIEŠIŤ svoje problémy z ICH autami.

Zarazilo ma ako v poslednej dobe som od jedneho člena tohto fora ZAMERNE nedostal odpoveď na moj technický problém, hoci som ho o to UCTIVO prosil cez SS. (!)

Namiesto toho ZVEREJNIL moju SS a CYNICKY ma vysmial ..... ,že on mi odpovedať NEBUDE , lebo si to nezaslúžim...

Bol to važený člen "JRD Mc LAREN"...

Ja sa pýtam :

Naozaj chceme sklznuť v tomto fore na úbohu "úroveň" jedného tiežodborníka, ktorý mi doslova povedal :

"Polož na stol 50 eur, a možeme sa baviť o čom chceš"

Chcem podotknuť , že každý z nás je odborník v niečom, a nikto nemusí byť odborník vo všetkom.

A tomu zodpovedajú aj myšlienkové pochody jednotlivcov, to z čím niektorý ZÁPASÍ , ako z neriešiteĺným problémom, iný už dávno predtým VYRIEŠIL a je to GAUNERSTVO od neho, ak menej skusenemu kolegovi, nepovie a NECHCE povedať, aké je riešenie problému.

Napr. JA prijmem od každého AK mi ZDOVODNI, že PRETO a PRETO som niečo urobil zle a TAKTO , a TAKTO to možem napraviť...

Odpovede, že DAJ TO DO SERVISU, resp. nechaj tak a daj TO SKUSENEJŠIEMU mechanikovi, pre mňa nič neriešia...

Ja viem , že su skusenejší mechanici, to nie je pre mňa žiadna novinka, rovnako ako JA som skusenejší v mojom obore od tých , čo tento obor nerobia.

Nemože každý zvládať všetko.

Som za SLUŠNOSŤ , a OCHOTU POMAHAŤ , nie za AROGANCIU a plytké vychvaľovanie sa .

Laco.
Reklama

alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pristup členov fora k odpovediam na temy.

Příspěvek od alvin »

Plne súhlasím s "JRD" , bavili sme sa o tom. Ja osobne by som Ti za to rýpanie tu na fore nepovedal,ani koľko je hodín a, kto ma pozná vie, že čo viem,nenechávam si pre seba a čo neviem,snažím sa zistiť,ak ma niekto požiada o radu. Ale u mňa osobne si tiež odpísaný -P -P -P :P . A JRD-ho si vážim, ochotnejšiho človeka tu snáď asi ani nenájdeš na uzemí Bratislavy a v širokom okolí, ak ON už niekoho odbil,musel mať na to sakra vážny dôvod
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
milosh

Příspěvek od milosh »

Uprimne, i pro je nekdy problem nekomu poradit kdyz se pta po 100 na to same, co uz zde bylo reseno. Casto by stacilo kdyby i novacek pouzil tlacitko HLEDAT

https://www.chevroletclub.cz/search.php
vagascan

Příspěvek od vagascan »

Niesom na tomto fore expert... ale temy do ktorych sa ty vrtas, mi pridu na urovni stavby domaceho casticoveho urychlovaca... pochopim otazky typu - vymena autoradia, zapojenie jednoduchej elektroinstalacie, bol tu typek co hladal ako sa meni olej, buchanie, poruchy motra, skusenosti s LPG, spotreby ...

Tvoj pristup je dost specificky : / . Nenechal si si poradit a prisiel sem len na potvrdenie svojich hypotez. S MCLarenom mam len najlepsie skusenosti - zatial :D :D /*irony off.
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Laco71 píše:Dobry deń,

rad by som sa zorientoval v tejto téme , a síce k čomu slúži toto forum a či je každý člen fora rovnocenný voči sebe navzajom , lebo nie som si istý,či všetci CHÁPU na čo služi TOTO FORUM.

Ja si myslím,že TOTO FORUM služi na to aby SME si NAVZAJOM POMAHALI,
myslím tým presne to , že pokiaľ niekto riešil problém zo svojim autom a vyriešil ho,
aby sa NEZDRÁHAL ,podeliť sa o svoje skusenosti z inými členmi fora, aby v konečnom dosledku
aj ONI mohli VYRIEŠIŤ svoje problémy z ICH autami.

Zarazilo ma ako v poslednej dobe som od jedneho člena tohto fora ZAMERNE nedostal odpoveď na moj technický problém, hoci som ho o to UCTIVO prosil cez SS. (!)

Namiesto toho ZVEREJNIL moju SS a CYNICKY ma vysmial ..... ,že on mi odpovedať NEBUDE , lebo si to nezaslúžim...

Bol to važený člen "JRD Mc LAREN"...

Ja sa pýtam :

Naozaj chceme sklznuť v tomto fore na úbohu "úroveň" jedného tiežodborníka, ktorý mi doslova povedal :

"Polož na stol 50 eur, a možeme sa baviť o čom chceš"

Chcem podotknuť , že každý z nás je odborník v niečom, a nikto nemusí byť odborník vo všetkom.

A tomu zodpovedajú aj myšlienkové pochody jednotlivcov, to z čím niektorý ZÁPASÍ , ako z neriešiteĺným problémom, iný už dávno predtým VYRIEŠIL a je to GAUNERSTVO od neho, ak menej skusenemu kolegovi, nepovie a NECHCE povedať, aké je riešenie problému.

Napr. JA prijmem od každého AK mi ZDOVODNI, že PRETO a PRETO som niečo urobil zle a TAKTO , a TAKTO to možem napraviť...

Odpovede, že DAJ TO DO SERVISU, resp. nechaj tak a daj TO SKUSENEJŠIEMU mechanikovi, pre mňa nič neriešia...

Ja viem , že su skusenejší mechanici, to nie je pre mňa žiadna novinka, rovnako ako JA som skusenejší v mojom obore od tých , čo tento obor nerobia.

Nemože každý zvládať všetko.

Som za SLUŠNOSŤ , a OCHOTU POMAHAŤ , nie za AROGANCIU a plytké vychvaľovanie sa .

Laco.
Nevím,čemu se divíš,když se ti snažil poradit,smál si se mu,že ty to umíš nejlíp a on ti do toho nemá co kecat,nediv se proto jeho reakci. Osobně ho znám a je to velmi hodný kluk,který mě osobně několikrát pomohl! Takže příště zvažuj,než něco napíšeš.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Laco71

Příspěvek od Laco71 »

Dobry večer,

priznavam,že som sa občas dostal do konfrontacie so spoludiskutujucimi,
lebo tiež z mojho pohľadu tvrdohlavo obhajovali svoje názory...

Zmyslom založenia témy bolo poukázať na rozdiel v chápaní a porozumení určitých technických problémov u človeka, ktorý je zbehlý v danej oblasti a u človeka, ktorý sa stretáva s daným technickým problémom po prvý raz.
Je logicke, že tomu, čo ma skusenosti ,budú pripadať nazory a otazky toho neskuseného ako smiešné,ale pokiaľ je slušný človek nebude sa z neho vysmievať.

Ďalšia vec,ktorú si niektorí nechcú priznať je to,že do cieĺa vždy vedie VIAC CIEST, nie len jedna jediná,tá ich.
Toto keby si poniektorí uvedomili , tak sa tu bude diskutovať oveĺa ľahšie a niektoré konflikty ,by vobec nevznikli.
Čím myslím aj preceňovanie mechanikov v servisoch,a vobec chapanie záruky na auto ,jej zmyslu a v tom zmysle doležitosti niektorých servisných úkonov, a vobec prilišné spoliehanie sa na autorizované servisy, ktoré su zamerané v prvom rade na svoj profit.
Takže na záver poviem, že nie je až tak doležité kto a akym sposobom dotiahol nejakú skrutku,
doležité je ,že je dotiahnutá a plní svoju ulohu.
vagascan

Příspěvek od vagascan »

Nazory pri mechanike fatku nemaju priestor - jednoducho ak tvoj nazor (fakticka informacia) je mylna, a ty si stojis tvrdohlavo za svojim, tak tu nieje co jednoducho riesit.

Mas hobby chodit do ciela klukatou a trnistou cestou. Nech sa paci, ale preco nutis ostatnych aby sli s tebou ?

nezabudaj, ze autorizovane servisy maju know how na chyby... u nich je to otazka....

naco ja vastne na teba vobec reagujem :/
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
Laco71

Příspěvek od Laco71 »

Ja nenutim nikde nikoho chodiť...

pokiaľ je niekto skusený a ma vo veci prehĺad, hned vie , či som napísal somarinu, alebo nie

a može mi to povedať , pokiaľ píšem blbosti, ja sa neurazím.... :PP:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Laco 71,příště místo machrování,použij slušné chování a každý ti rád poradí.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

...a teraz si trochu kopnem ja ... dobre...
laco1.jpeg
laco2.jpeg
..no a z konstatovanim ,"ze to nemam v hlave vporiadku" ..
..by sme to mohli miloshi cele uzavret .. ne..

.."Pražák" bude iste suhlasit ... :mrgreen:
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Laco71

Příspěvek od Laco71 »

Ja si myslim,že to take neni jednoduche....

jednak nie je košer zverejńovanie sukromnych správ, resp. citacie z predtým mnou vymazaných prispevkov,

a tiež si myslim,že som určitým prinosom pre toto forum, aj ked priznavam,že mojmu vystupovaniu sa dá mnoho vytknuť,
a tiež si myslim,že každý ma pravo sa braniť takým sposobom ako uzná za vhodné, a tiež zastavať svoje nazory k roznym zaležitostiam.
Doba ked sme všetci museli zdieľať jeden nazor ,je už chvalabohu preč a dufam,že sa nikdy viac nevrati.
kesko

Příspěvek od kesko »

Nechcel som do tohoto vstupovať, ale nedá sa. Laco sám si začal osočovať a komentovať veci spôsobom ktorý sa nepáčil nielen dotknutým členom fóra. Príspevky v ktorých si urážal, si vymazal a teraz sa sťažuješ že ich dotknutý použil proti tebe ? Keď sa Ti snažili poradiť, ignoroval si ich rady a stále točil svoje. Zamysli sa nad tým ako sa správaš.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
milosh

Příspěvek od milosh »

Proc se lidi nestaraji o sebe ale kazdy se stara o to, co dela ten druhy? Zamette si obcas pred svym prahem.

Tak asi stacilo, ne? Panove....
Zamčeno

Zpět na „O tomto foru“