Koukám že tu hodně lidem poradil,budu rád za každou odpověď díky

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
 psal jsem sem jeden clanek jen to zkopiruju at to nepisu znovu
 psal jsem sem jeden clanek jen to zkopiruju at to nepisu znovu  bylo mi odpovedeno ze by to mohl delat orech spinaci skrinky,dneska jsem byl u znameho mechanika tak mi to docela potvrdil,nicmene budu rad za kazdy napad a radu
 bylo mi odpovedeno ze by to mohl delat orech spinaci skrinky,dneska jsem byl u znameho mechanika tak mi to docela potvrdil,nicmene budu rad za kazdy napad a radu  
  s tema svetlama mi to udelalo jen jednou za tu dobu co ten problem mam,jinak se mi obcas stalo to s tema kontrolkama ze se mi rozsvitili snad vsechny po rozsviceni te jedne a tim padem se mi bloknul volant...poprve kdyz jsme to zacali resit(cca půlrok) to psalo neco se zapalovaci civkou,tak tu sme vymenili nic mene problem trva dal...minule pry tukly do pojistkove skrine u motoru a motor chcipnul...jinak se auto chova normalne jezdi normalne,obcas se rozsviti kontrolka a auto jede stejne normalne,po ujeti par km chcipnu nastartuju kontrolka uz nesviti a pak zase ok,jen nekdy proste zlobi
 s tema svetlama mi to udelalo jen jednou za tu dobu co ten problem mam,jinak se mi obcas stalo to s tema kontrolkama ze se mi rozsvitili snad vsechny po rozsviceni te jedne a tim padem se mi bloknul volant...poprve kdyz jsme to zacali resit(cca půlrok) to psalo neco se zapalovaci civkou,tak tu sme vymenili nic mene problem trva dal...minule pry tukly do pojistkove skrine u motoru a motor chcipnul...jinak se auto chova normalne jezdi normalne,obcas se rozsviti kontrolka a auto jede stejne normalne,po ujeti par km chcipnu nastartuju kontrolka uz nesviti a pak zase ok,jen nekdy proste zlobi| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |