Vymena volantu 2 vlakno!

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
noreply
Příspěvky: 12
Registrován: čtv lis 18, 2010 20:02

Vymena volantu 2 vlakno!

Příspěvek od noreply »

Ahojte. Viem, ze tu uz vlakno o vymene volantu na lanosa je, ale chybaju tam dve podstatne info. Takze, uz dlhsiu dobu rozmyslam, ze by som si vymenil volant na lanose z mojho jednoducheho originalneho, ktory je bez airbagu na ten druhy, s airbagom. Podstatna info je, ze mi nejde o airbag, len o volant. Na nete som aj nasiel volanty na predaj, ale bez tej prednej zaslepky, ktora je asi sucast airbagu. Moja 1. otazka znie - kde zozeniem volant na lanosa ten povodne s airbagom, ale bez airbagu, ale samozrejme s tou prednou zaslepkou? A druha otazka znie - ma ten airbagovy volant take iste uchytenie ako teraz ten moj povodny bez airbagu? Cize ho tam sam kludne aj na parkoisku dokazem premontovat? Dakujem za rady a pomoc :)
Reklama
 

Uživatelský avatar
Blue Lanos
Příspěvky: 4033
Registrován: pát srp 29, 2003 17:10
Bydliště: NMnV

Re: Vymena volantu 2 vlakno!

Příspěvek od Blue Lanos »

Ja presne premyslam nad tym istym. :) Uchytenie je uplne rovnake staci to dole premontovat a hore uchyt a bude to pasovat. Najlepsie, ked zozenies celu tu tyc aj z volantom lebo airbagovy ma klb na regulaciu vysky.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“