Ty benzíny od Chevroletu moc netáhly a hodně žraly. Původně jsem chtěl taky benzín, protože jezdím často jen ve městě, ale po vyzkoušení obou motorů, jsme vybrali naftu.

Buď jen rád, pokud vše sedí.

Moderátor: Blue Lanos

"
"  

Ani nevíš, jak jsem za tu naftu rád. Sice si každý rád rýpne, že nafta patří do kamen, ale lepší motor v té době nebyl. Teda adekvátní motor k tomu autu. Navíc mě od začátku udivuje, že není do kabiny téměř slyšet jeho hluk. Když to srovnám se Scoutem 2.0 TDI, tak je to nebe a dudy.
 Ani nevíš, jak jsem za tu naftu rád. Sice si každý rád rýpne, že nafta patří do kamen, ale lepší motor v té době nebyl. Teda adekvátní motor k tomu autu. Navíc mě od začátku udivuje, že není do kabiny téměř slyšet jeho hluk. Když to srovnám se Scoutem 2.0 TDI, tak je to nebe a dudy. a jak jsem teď rád že ji mám
 a jak jsem teď rád že ji mám  
  Ale v Superbu to není tak hrozný
 Ale v Superbu to není tak hrozný   

a proto šel po dvou letech Cruze pryč
  a proto šel po dvou letech Cruze pryč   Jediný co mi teď chybí z Cruze je Audio a podvozek
 Jediný co mi teď chybí z Cruze je Audio a podvozek   
   BMW jsem hned vyřadil, nemám je rád
 BMW jsem hned vyřadil, nemám je rád 

Ale mám srovnání se třemi nafťáky a Cruze jednoznačně nejlepší. Co se spotřeby týče, tam už to trochu pokulhává, přeci jen úplně doladěný ten motor asi nebude, ale za ty peníze je muziky požehnaně.
 Ale mám srovnání se třemi nafťáky a Cruze jednoznačně nejlepší. Co se spotřeby týče, tam už to trochu pokulhává, přeci jen úplně doladěný ten motor asi nebude, ale za ty peníze je muziky požehnaně. 300C se mi dřív hrozně líbílo.. Na to jak je to starý, stále velmi poutavý design. Superb asi z nabídky nejlepší. Jsem sice odpůrce Škodovek, ale z pohledu podpory (díly, servis atd.) je jejich nákup jeden z nejrozumnějších.
 300C se mi dřív hrozně líbílo.. Na to jak je to starý, stále velmi poutavý design. Superb asi z nabídky nejlepší. Jsem sice odpůrce Škodovek, ale z pohledu podpory (díly, servis atd.) je jejich nákup jeden z nejrozumnějších. 

jak to přeženeš, tak trest následuje ihned
 jak to přeženeš, tak trest následuje ihned   

.
 .

. Možná budu mít i kupce na Chevyho, tak snad to vyjde.
 . Možná budu mít i kupce na Chevyho, tak snad to vyjde.  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |