Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
7 je blbost, leda by byl bouchlej katalyzator. Prvni je jen roura s pruznou spojkou pak roura s prirubou pak katalyzator pak stredni dil ( cca 2500) pak zadni dil ( cca 1700-2500). Ja mam treba vysypanej stredni dil a kluci v servisu rikaly ze dokad tam neni dira takto mam nechat bejt.eL píše:no když jsme u toho podivnýho zvuku - mně jednoho rána začla nubi docela řvát - hluk od motoru, něco s výfukem. Po chvilce jizdy to zmizelo. Ale s časem už se to stalo trvalou závadou. V servisu mi nakonec řekli, že mám navalenej výfuk - 1. částa že výměna přijde na 7 táců, anebo že by se mohla zkusit jenom uděla drátěnka (za 2 tácy), ale že to nezaručí... tak to jenom abyste mě mohli politovat .)
mě ted vyměnovali poslední díl výfuku, nemyslím tu oruru, ale ten velký obdelník a stál mě 2600 kč to podle mne není žádných sedm tisíc ? Nebyl jsi náhodou ve značkovým servise?Akri píše:a to by zase bylo hodne levny na kat, ne?Tomáš píše:Taky mám vyrezlej střed na matizu a chrastí , ale zatím OK , není skrz!
Jinak EL myslí asi Kat , naco jinak ty drátěnky ?
je a neniglady píše:No jo aby zase tady někdo nezavtipkoval na můj účet co ? to ti vůbec neni cizí že ? Mr. BBrainman píše:orura je skratka pro oralni rouruphalanx píše:nemyslím tu oruru, ale ten velký obdelník
![]()
PS: nic v zlom ale fakt pekne pomenovanie![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |