Dnes ma nepotesil rozbity zadok na Orlovi.

Manzelka zastavila na prechode,a zozadu tresla Mazda CX5.
Nastastie isla Orlom tak sa nikomu nic nestalo.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Môžeš meniť kapotu a ktovie čo ešte všetko pod nárazníkom...
  Môžeš meniť kapotu a ktovie čo ešte všetko pod nárazníkom...

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas , ale šlape jak kdyby nic nesvítilo.
  , ale šlape jak kdyby nic nesvítilo. a jezdi dál, když šlape jak hodinky
 a jezdi dál, když šlape jak hodinky   

No dneska jsem byl v garážovým servisu na diagnostice, nedalo mě to spát. Bohužel software co je v Bosh diagnostice se nedostane přímo nějak uplně hluboko do motoru. V nějakým nastavení, nerozmím tomu, to ukázalo, chyba spalování, chudá směs. Chyba je smazaná a check zatím nesvítí, buď se zase rožne,nebo ne,  asi lambda jak píše Jožka. Ono to jede v pořádu akorát sonda má tak tři promile
 No dneska jsem byl v garážovým servisu na diagnostice, nedalo mě to spát. Bohužel software co je v Bosh diagnostice se nedostane přímo nějak uplně hluboko do motoru. V nějakým nastavení, nerozmím tomu, to ukázalo, chyba spalování, chudá směs. Chyba je smazaná a check zatím nesvítí, buď se zase rožne,nebo ne,  asi lambda jak píše Jožka. Ono to jede v pořádu akorát sonda má tak tři promile  Takže se uvidí. Třeba to byla jen sporadická chyba, to se prý taky může stát. Každopádně než se to rožlo jel jsem asi 5km za velkým traktorem, na stupeň 2-3 atd. Takže v podstatě hrozně a plně naloženej. Rožla se až po dojetí cca 60km, chcípnutí a znovu po 10minutovým nastartování. Tož čas ukáže, jinak jede jak drak
 Takže se uvidí. Třeba to byla jen sporadická chyba, to se prý taky může stát. Každopádně než se to rožlo jel jsem asi 5km za velkým traktorem, na stupeň 2-3 atd. Takže v podstatě hrozně a plně naloženej. Rožla se až po dojetí cca 60km, chcípnutí a znovu po 10minutovým nastartování. Tož čas ukáže, jinak jede jak drak   

Odnesla to kapota, pravej blatník i spodběhem, světlo a nárazník.
 Odnesla to kapota, pravej blatník i spodběhem, světlo a nárazník.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |