Ahoj,
já jsem taky spokojen, tankuji naftu, vyměňuji olej, rozvody jsem nechal dělat raději ve 100 000 km, jen zadní kotoučové brzdy jsem měl ještě ze staré "NUBIRY" - daň za přelomový rok 2007-prosinec (nebo to vyměnily v autorizovaném servise Do....k, kde jsem byl jednou a naposledy) - dal jsem celé nové třmeny. Jinak OK.
Franta
LACETTI 2.0 CDTI a jeho specifika
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LACETTI 2.0 CDTI a jeho specifika
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
- Reklama
Zdraví nováček.....sháním servisní manuál na Lacetti 2.0 CDTI Kombi r.v.2007.
Kromě toho, že záhadně zlobí elektrika....do zahřátí svítí společně kontrolka ruční brzdy + dobíjení (auto dobíjí a ručka zatažena není...), když se zahřeje, tak někdy dojde ke krátkodobému zvýšení napětí, rozsvítí se kontrolky TCS + ABS + SSPS
....často to zvýšení napětí odnesou žárovky potkávacích světel....
Navíc začíná trochu hučet převodovka a řazení jde trochu "přes zuby" ..... OLEJ ? KAPALINA SPOJKY ?
Má někdo podobné zkušenosti?
Jinak na 178tis km auto prošlo v listopadu 2016 bez komplikací STK.
Kromě toho, že záhadně zlobí elektrika....do zahřátí svítí společně kontrolka ruční brzdy + dobíjení (auto dobíjí a ručka zatažena není...), když se zahřeje, tak někdy dojde ke krátkodobému zvýšení napětí, rozsvítí se kontrolky TCS + ABS + SSPS

Navíc začíná trochu hučet převodovka a řazení jde trochu "přes zuby" ..... OLEJ ? KAPALINA SPOJKY ?
Vyměň altík a máš zase na 178tkm pokoj...

Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Přebíjí ti alternátor,neboj on za chvíli odejde uplně,vyměn ho dřív,než se ti nafoukne baterka.Franta751 píše:Zdraví nováček.....sháním servisní manuál na Lacetti 2.0 CDTI Kombi r.v.2007.
Kromě toho, že záhadně zlobí elektrika....do zahřátí svítí společně kontrolka ruční brzdy + dobíjení (auto dobíjí a ručka zatažena není...), když se zahřeje, tak někdy dojde ke krátkodobému zvýšení napětí, rozsvítí se kontrolky TCS + ABS + SSPS....často to zvýšení napětí odnesou žárovky potkávacích světel....
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS