No moje kosti naštěstí jo
 druhá  strana na tom byla hůř...
  druhá  strana na tom byla hůř...Moderátor: Blue Lanos

na Chevrolet už to nevidím
 na Chevrolet už to nevidím  zítra jedu pro Škodu Superb Combi
 zítra jedu pro Škodu Superb Combi   

Já poslední dobou jezdil za 10,5 litru, asi zase další problém...
 Já poslední dobou jezdil za 10,5 litru, asi zase další problém... moc by sis nepomohl
 moc by sis nepomohl  

Tak to s tebou nesouhlasím a byli doby, kdy by jsi takovou blbost nevypustil z ústRudolf Š. píše:Opravdu kromě vzhledu a celkem i pohodlí tam nic pozitivního nevidímJá poslední dobou jezdil za 10,5 litru, asi zase další problém...
Nový Chevrolet už nekoupíš a kupovat starý je nesmyslmoc by sis nepomohl

Doporučuji prodat co nejdřív, dokud za ty Cruze aspoň něco dostanete

Já jsem ani tak neřešil spotřebu, s tou jsem se smířilCiernygepard píše:Za tie vlastnosti ale moze nie chevrolet, ako skor zvolena motorizacia
 ale neustálé problémy s elektronikou mě donutili k prodeji
 ale neustálé problémy s elektronikou mě donutili k prodeji 
To je možné, ale od té doby se hodně změnilo. A opravdu nechci u dvou letého auta řešit že když někam pojedu tak nevím jestli mě doveze i zpět...Scorpion.11 píše:Tak to s tebou nesouhlasím a byli doby, kdy by jsi takovou blbost nevypustil z ústRudolf Š. píše:Opravdu kromě vzhledu a celkem i pohodlí tam nic pozitivního nevidímJá poslední dobou jezdil za 10,5 litru, asi zase další problém...
Nový Chevrolet už nekoupíš a kupovat starý je nesmyslmoc by sis nepomohl

Doporučuji prodat co nejdřív, dokud za ty Cruze aspoň něco dostanete
Nikdy jsem nechtěl silný auto, myslel jsem si, že 1.6 bohatě stačí. I udávaná spotřeba se mi líbila a veděl jsem, že ji musím brát s rezervou. 1.4 turbo ještě nebyla. Prostě to je žrout. Syn má 2.5 obsah benzín BMW a jezdí téměř se stejnou spotřebou jako já s 1.6. A jede mu to. Mám 5 let staré (nové) auto a vše tam klepe a mlátí. On má 11 let starýho bavoráka a je jak novej a tichej, nic tam neklepe. Vím, že nemůžu srovnávat tyto dvě auta, ale .......Ciernygepard píše:Za tie vlastnosti ale moze nie chevrolet, ako skor zvolena motorizacia
 třeba já si myslel že opel  insignie není nic moc ale kolega ji měl v servisu a dostal Superba a byl nešťastný. Další můj kolega bmw musel vyměnit úplně neb se mu po dvou letech vysypala kde co. VIP máš levné auto ale snad nejhezčí co kdy bylo. Jasný další auto co si koupíš už nebude nové ale pamatuj že až se ti vysype staré auto co stálo kdysi milion že budeš vzpomínat na to když měl cruzeho se zárukou. Pokud nemáš dílnu a garáž.
 třeba já si myslel že opel  insignie není nic moc ale kolega ji měl v servisu a dostal Superba a byl nešťastný. Další můj kolega bmw musel vyměnit úplně neb se mu po dvou letech vysypala kde co. VIP máš levné auto ale snad nejhezčí co kdy bylo. Jasný další auto co si koupíš už nebude nové ale pamatuj že až se ti vysype staré auto co stálo kdysi milion že budeš vzpomínat na to když měl cruzeho se zárukou. Pokud nemáš dílnu a garáž.
 My sme sa nedavno vratili z Francuzska. Bolo to nieco cez 3000km s plne nalozenym autom a ucpanymi dialnicami
  My sme sa nedavno vratili z Francuzska. Bolo to nieco cez 3000km s plne nalozenym autom a ucpanymi dialnicami  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |