Jen Slovenské srazy jsou už pro vás delší vzdálenost, ale kdo to myslí vážně ze srazy, tak dojede i z Prahy
 Jen Slovenské srazy jsou už pro vás delší vzdálenost, ale kdo to myslí vážně ze srazy, tak dojede i z Prahy  Spíše srazy jsou o penězích, protože to není žádná levná záležitost pokud si chceš sraz užít
 Spíše srazy jsou o penězích, protože to není žádná levná záležitost pokud si chceš sraz užít   

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

Jen Slovenské srazy jsou už pro vás delší vzdálenost, ale kdo to myslí vážně ze srazy, tak dojede i z Prahy
 Jen Slovenské srazy jsou už pro vás delší vzdálenost, ale kdo to myslí vážně ze srazy, tak dojede i z Prahy  Spíše srazy jsou o penězích, protože to není žádná levná záležitost pokud si chceš sraz užít
 Spíše srazy jsou o penězích, protože to není žádná levná záležitost pokud si chceš sraz užít   

No jo ScorpioneScorpion.11 píše:Proč jsi teda nepřijel na sraz do Jedovnic na Olšovec? Další sraz má druhá parta na Frenštátěchali píše:Nebude v plánu náhodou něco v létě třeba výlet nebo tak? Jsem bohužel nováček tady na fóru ale nějaká letní akce třeba v Brně na přehradě by nebyla marná
Jinak Brněnské srazíky se dělají, ale jak je známo moc o ně zájem není a jezdíme jen pořád ti stejní
 , ale chali byl v Jedovnicích na srazu
 , ale chali byl v Jedovnicích na srazu  
 Ono tam bylo více nových lidí, takže se omlouvám
 Ono tam bylo více nových lidí, takže se omlouvám   Ale chali to napsal tak jako by nikde nebyl, takže proto jsem to napsal tak jak jsem to napsal
 Ale chali to napsal tak jako by nikde nebyl, takže proto jsem to napsal tak jak jsem to napsal   

to je taky iniciativní
 to je taky iniciativní  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |