Otáčkoměr u Lanosu

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Uživatelský avatar
petrm
Příspěvky: 2945
Registrován: ned zář 28, 2003 19:28
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak sme na to koukli signál otáčkoměru jde do přístrojového panelu do toho středního konektoru je to zelený kabel s bílým proužkem a měl by mít pozici 16 . Počítá se to tak že při pohledu zezadu má jeden konektor 8 pinů a od něj do leva a nebo potom v motoru u pravého podběhu je taková plastová krabička a v ní jsou dvě velké zásuvky jedna 15 pinů a druhá 16 pinů . Ten signálovej je v 15 pinové zásuvce a je to číslo 2 žlutý kabel . Měly by být v té zásuvce ty dva vedle sebe a jeden z nich by to měl být ty další jsou v řadě víc kabelů . u počítače jsou jen dva velké konektory někde píšeš že ty máš tři a to sem nikdy neviděl . Když by ti tohle nepomohlo tak se pokusíme vysvětlit zapojení u počítače podle toho jakej máš typ liší se barvou zásuvek a je pod sedačkou spolujezdce ;) snad ti to pomůže dej vědět
Reklama
 

LANOS

Příspěvek od LANOS »

JA SOM PISAL,ZE MAM NAVOD KDE JE MOZOK TROJPINOVY, ALE TO MAJU ASI LEN AMERIKY, KEDZE NAVOD JE Z US STRANKY. DIK SKUSIME TO NAJST A PRIPOJIT. VYSLEDOK DAM VEDIET.
shrek321
Příspěvky: 1
Registrován: pon kvě 11, 2015 12:28

Re: Otáčkoměr u Lanosu

Příspěvek od shrek321 »

je to jinak. ten kabel co popsal kolega je ze snimace rychlosti vozidla. otackoměr ma impulz z řídící jednotky motoru. ve stite přístrojů je to třetí patice pin č. : 20 a je to zelený kabel z černým pruhem. ma to dskoušené protože sem chtel dát prístrojovku i z otačkoměrem a nejde. vše sem prošel a proměřil a došel sem k tomu že mam prostě vadny budiky. tak že DAEWOOM zdar. :PP:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“