me ted nedavno pobavil borec, kterej mel v deset vecer rozsviceny JENOM modry LEDky vepreduKrtek píše:Modrý světlo nemá na autě co dělat !

ale jinak angeleyes pekny, pekny... akorat nevim, jestli se mi vic libi ty angeleyes, nebo ta fotka...

Moderátor: Blue Lanos
Cokoliv, co sviti modre a je videt z predniho pohledu na auto je zakazany. Takze at to jsou modry parkovacky, nebo modry neony pod autem, nebo modra lampicka vevnitr, pokud je to viditelny zepredu, tak za to policie muze naparit pokutu.Krtek píše:potkáš dementa v dálce za tebou, kterej těma modrejma ještě občas bliká, spleteš si ho s lopicajtama a budeš nekompromisní taky![]()
Hlavně mi vadí to že na každym tomhle debilnim doplňku čtu: není schváleno pro provoz na komunikacích v ČR, je určeno pro soportovní účely na neveřejných komunikacích.
ale je to pak borec, kdyz sviti jenom modrejma, rozumis?Peca píše:modre svitici zarovky jsou pro cloveka kterej jezdi po tme mimo mesto naprosto ku hownu, protoze to svetlo z nich neni na silnici poradne videt pokud neni uplna tma....narozdil od klasickyho bilozlutyho...
koukam, ze vejplatu prehazujes vidlema--5 tisic, neni drahejpetrm píše:Blu tenhle nárazník je normální sport paket na Lanose ten můžu mít třeba zítra jen k němu nejsou krytky na mlhovku a ten spodní rantl a není ani moc drahej mám takovej dojem že to bylo lehce přes 5 000 Kč
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |