Ale lacnejsie ako nova guma, ne ?BoroX píše:A že oprava 7 €.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ale lacnejsie ako nova guma, ne ?BoroX píše:A že oprava 7 €.
Měl jsem něco podobného (ještě větší hlavička toho hřebíku) také v zánovní gumě, taky jsem se v pneuservisu vztekal, ale mechanik mi řekl, že se to klidně mohlo stát bez cizího úmyslu, i když ten hřebík byl uprostřed běhounu dokonale kolmo.BoroX píše:ja by som tu rád pozdravil tých, čo rozhadzujú klince po ceste poprípade tých, čo tie klince strkajú rovno pod koleso.tá pneumatika má presne mesiac
![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Anebo příbuzný...?? The Kid? Ještě by na ty hřebíky měli napichovat vizitky...lomngi píše:A to Vás nenapadlo že tie klince rozhadzujú externý pracovníci pneuservisov![]()
To je opravdu smutné....upřímnou soustrast rodině.Scorpion.11 píše:Dneska jsem se dověděl, že v loni na srazu jsme vybírali na dětskou onkologii. Příspěvek byl věnován na jednu holčičku, která už prohrála svůj boj se zákeřnou nemocí a její poslední přání bylo se podívat k moři. Nakonec se povedlo a byla v Apollonia Beach Resort&Spa .
Bohužel nakonec svůj poslední boj v prosinci prohrála.![]()
Bližší informace i jméno nemůžu uveřejnit, protože rodiče si to nepřejí.
Všem co přispěli i všem ostatním prosím o symbolickou minutu ticha .
Děkuji všem za projevenou úctu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |