tusite nekdo, kde by se to dalo sehnat nejak levne? koukal sem na autodilykrc a 1200 je ted zrovna docela dost penez a to radsi neuvazuju, co bude stat prace.... achjo...
Moderátor: Blue Lanos
tak ak chces jednu mam z esperka dam ti ju za darasmidra píše:tak sem dneska pri vymene pneu zjistil, ze jedna pruzina na zadni naprave je dole u uchyceni praskla... pri jizde nic znat nebylo, jenom mi prislo ze auto trochu sedi, tak ted uz vim proc...
tusite nekdo, kde by se to dalo sehnat nejak levne? koukal sem na autodilykrc a 1200 je ted zrovna docela dost penez a to radsi neuvazuju, co bude stat prace.... achjo...
to by bylo supergoror píše:tak ak chces jednu mam z esperka dam ti ju za darasmidra píše:tak sem dneska pri vymene pneu zjistil, ze jedna pruzina na zadni naprave je dole u uchyceni praskla... pri jizde nic znat nebylo, jenom mi prislo ze auto trochu sedi, tak ted uz vim proc...
no to teda potes... ja na tom totiz taky nejmin ctrnact dni jezdil... ale zuto se chova normalne, vona se zlomila hned u uchyceni, takze to skoro neni za jizdy poznat...milosh píše:Mno, me taky prdla pruzina a dal jsem 2 uz jety a diky tomu mam auto o 2cm nakrivo, takze kdyz budes menit, tak radsi obe najednou.
Diky ty jedny prdly na ktery jsem asi mesic jezdil, nez jsem prisel na to ze ji mam prasklou, budu muset nechat dat auto na rovnaci stolici, neb mam pravou stranu o 2 cm niz nez levou :-/
dik, asi jo... no uvidim, co mi reknou v servisu... to bude taky zajimavy, protoze sem s ti este v servisu nebyl...Habron píše:Podle mě se nemůže stát prakticky nic. Možná ji máš prdlou už teď a ani o tom nevíš. Ale jak píče Milosh, když už se to bude měnit, tak raději obě, těch 1500 za případný problémy nestojí.
Myslis ze ta moja prava je zla? Moc sa mi nechce menit aj tu dobru. Uz som tento polrok investoval velmi vela do oprav a pravid. servisov. Najprv benzinova hadica f cudu + ta pruzina a pak 60tis. prehliadka spojena s kontrolou a opravenia, doplnenia vseho moznehomilosh píše:Mno, me taky prdla pruzina a dal jsem 2 uz jety a diky tomu mam auto o 2cm nakrivo, takze kdyz budes menit, tak radsi obe najednou.
Diky ty jedny prdly na ktery jsem asi mesic jezdil, nez jsem prisel na to ze ji mam prasklou, budu muset nechat dat auto na rovnaci stolici, neb mam pravou stranu o 2 cm niz nez levou :-/
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |