potreboval by som pomoc na moju nexiu ....nie je dana neaka konkretna otazka..ale ci by mi vedel niekto pomoct takto cez toto forum vytuningovat moju nexiu....motoricky aj vzhladovo
  potreboval by som pomoc na moju nexiu ....nie je dana neaka konkretna otazka..ale ci by mi vedel niekto pomoct takto cez toto forum vytuningovat moju nexiu....motoricky aj vzhladovo   diky za kazdu radu a pripomienku...stel by som ju omladit a dat ju do 100% stavu...aky bola ako cukricek....bol by som aj velmo rad keby bol aj niekto z okolia Nitry ktory by vedel aj pomoct konkretne pri mojej nexii....zatial je to vsecko a cakam neake komentiky kto by mi stel poradit ako porobit moju nexiu co najlepsie....
 diky za kazdu radu a pripomienku...stel by som ju omladit a dat ju do 100% stavu...aky bola ako cukricek....bol by som aj velmo rad keby bol aj niekto z okolia Nitry ktory by vedel aj pomoct konkretne pri mojej nexii....zatial je to vsecko a cakam neake komentiky kto by mi stel poradit ako porobit moju nexiu co najlepsie.... 

Nechám ho za litr.
 Nechám ho za litr.
 ...
 ...