Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak to jsou dobrý šuliniRudolf Š. píše:Ptal se jestli si to vemu slabší nebo si vemu jinej Chevrolet a nebo že to celý stornuje a vrátí prachy, tak jsem o tom dlouho přemýšlel že bych si vzal něco jinýho, ale nakonec si ho beru v 1.4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Traxe? To jedině nějakýho, který už je na prodejně, protože čekat na auto přes půl roku je fakt síla. Myslel jsem, že se nedočkám, hlavně ze 4 slibovaných měsíců se čekalo půl roku a den. Traxe z výroby jen pro lidi, kteří se nebojí čekat. Jinak auto je to opravdu skvělé...Poky Ul píše:Tak to jsou dobrý šuliniRudolf Š. píše:Ptal se jestli si to vemu slabší nebo si vemu jinej Chevrolet a nebo že to celý stornuje a vrátí prachy, tak jsem o tom dlouho přemýšlel že bych si vzal něco jinýho, ale nakonec si ho beru v 1.4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co Traxe
![]()
Rudo
Bohužel jen cesta trvá 2 měsíce. Ale neboj, určo se dočkáš, je to dlouhé, ale zas pak budeš mít nové fáro. Musíš to brát s nadhledem.Rudolf Š. píše:no teď ještě připočíst ty 3 týdny tak už to bude přes 4 měsíce a obávám se že mě řeknou že budu čekat další 4 něž to vyrobí tou jejich extra rychlostí, když se za tu dobu dostaly jen k objednávce, touhle dobou mělo být auto už v Maďarsku![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |