Zevraj to hadze lepsie iskri a je ucinnejsie spalovanie.

Co vy na to?
Dalo by sa to nejak aj u matiza?
Moderátor: Blue Lanos
Zvláštní přístup k údržbě.Robert píše:Ja mam porad origo svicky a mam najeto uz 65tkm a porad jsou OK. Obcas akorat zklepnu tu nozicku, aby to hazelo jiskru dobre a mam zas na 5 mesicu klid.Jo, a kable mam jeste porad origo...
To já mám výfuk po 6 letech a 60000 km jako nový.Fakt nekecám.Letos jsem ho teda ještě nesundaval pro nátěr,ale připravuji se na to.Dělám to dvakrát do roka.Již jsem to tu jednou psal,kdybych neměl přístup na zvedák,tak se na výfuk také vybodnu.Robert píše:Nerikam, ze se nevyplati, ale kdyz fungujou naprosto OK, tak nevidim duvod kupovat novy. To bych musel byt milionar, abych menil vsechno, jak je kde psano...
Jinak kable mam naprosto zdravy...i v tech nastrckach nejsou nejaky shnily a neprobiji.Jedinne, co me ted trapi je 3. dil vyfuku, kterej uz je po okrajich shnilej jako prase a asi bude potrebovat vymenu
Aby tě ten výfuk nepřekvapil zevnitř, tam ho asi nenatírášV.Brousek píše:To já mám výfuk po 6 letech a 60000 km jako nový.Fakt nekecám.Letos jsem ho teda ještě nesundaval pro nátěr,ale připravuji se na to.Dělám to dvakrát do roka.Již jsem to tu jednou psal,kdybych neměl přístup na zvedák,tak se na výfuk také vybodnu.Robert píše:Nerikam, ze se nevyplati, ale kdyz fungujou naprosto OK, tak nevidim duvod kupovat novy. To bych musel byt milionar, abych menil vsechno, jak je kde psano...
Jinak kable mam naprosto zdravy...i v tech nastrckach nejsou nejaky shnily a neprobiji.Jedinne, co me ted trapi je 3. dil vyfuku, kterej uz je po okrajich shnilej jako prase a asi bude potrebovat vymenu
No tie uz mam...staci vymyslet jak zvisit to napatieStačí koupit iridiovky, ktery maji udajne o 20% mensi naroky nez bezne svicky
tie denso a pod. by to mali vydrzat v pohoNo a kolik potom vydrží svíčky ?
Nejake silikonove snad hej.A co kable? Budou taky OK?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |