ale výmena rádia sa u nášho spotrebáka asi ani v živote neuskutoční , pretože auto nieje moje, ale otcove a ten do neho take penieze dávať nikdy nebude
   ale výmena rádia sa u nášho spotrebáka asi ani v živote neuskutoční , pretože auto nieje moje, ale otcove a ten do neho take penieze dávať nikdy nebude   takže ešte raz dávam  otázku
  takže ešte raz dávam  otázku    je to možné dorobiť ten USB vstup ?
  je to možné dorobiť ten USB vstup ?   

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 ale výmena rádia sa u nášho spotrebáka asi ani v živote neuskutoční , pretože auto nieje moje, ale otcove a ten do neho take penieze dávať nikdy nebude
   ale výmena rádia sa u nášho spotrebáka asi ani v živote neuskutoční , pretože auto nieje moje, ale otcove a ten do neho take penieze dávať nikdy nebude   takže ešte raz dávam  otázku
  takže ešte raz dávam  otázku    je to možné dorobiť ten USB vstup ?
  je to možné dorobiť ten USB vstup ?   

ak je to možné chcel by som využiť všetky možnosti , ktoré auto ponúka od výrobi
  ak je to možné chcel by som využiť všetky možnosti , ktoré auto ponúka od výrobi  ak to nieje možné , tak my jedine ostáva napaľovať si CD, čo je si myslím aj tak kvalitou najlepšie
 ak to nieje možné , tak my jedine ostáva napaľovať si CD, čo je si myslím aj tak kvalitou najlepšie  

tablet nemám , a radšej USB , ako si transmiterom rozbiť zástrčku zapaľovača, a čo sa týka toho CD nesťažujem sa napálim a mám
  tablet nemám , a radšej USB , ako si transmiterom rozbiť zástrčku zapaľovača, a čo sa týka toho CD nesťažujem sa napálim a mám   

no keby to bolo len tak hned som u teba
  no keby to bolo len tak hned som u teba   

Jenže já tam už měl miniUSB z výroby.ladinek píše:Napiš Slídilovi a on ti to řekne přesně

ja mám model T250 , takže  rozoberať rádio mi bude asi na prdel, jedine žeby niekto, kto má tiež T250 mi potvrdil že doska obsahuje USB....
  ja mám model T250 , takže  rozoberať rádio mi bude asi na prdel, jedine žeby niekto, kto má tiež T250 mi potvrdil že doska obsahuje USB....   ale i tak dík moc
 ale i tak dík moc  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |