Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Spotřeba
Ale jen na kratky trate ne?

vcera zah. ves  nove zamky cca 150 tam 150 spat priemer 5.5 a to na zimnych gumach  A po dialnici 160 okresky 110 .
 A po dialnici 160 okresky 110 .

A po dialnici 160 okresky 110 .
 A po dialnici 160 okresky 110 .Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw

VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
KE-BA a spat, severnou dialnicou, 150km/hod takmer stale a spotreba 5,9l/100km 
Ta 150ka sa mi zda pohodova rychlost, km rychle ubudaju a auto sa citi dost uvolnene, motor toci 2900 ot/min. Viac uz nie, lebo to si koleduje o pruser od zelenych...

Ta 150ka sa mi zda pohodova rychlost, km rychle ubudaju a auto sa citi dost uvolnene, motor toci 2900 ot/min. Viac uz nie, lebo to si koleduje o pruser od zelenych...

Cruze 2.0 92kW, Dezent RE, origo vzadu slnecne clony

A jakou mas prumernou rychlost podle PP 

- 
				Mike Mad
- Kontaktovat uživatele:
no, ja nahodil letni 17ky a spotreba je o 0.5litru nahore   takze 6.9. to jezdim vetsinou dalky na pohodu tempomat 100, 120 dalnice.
 takze 6.9. to jezdim vetsinou dalky na pohodu tempomat 100, 120 dalnice.

takze 6.9. to jezdim vetsinou dalky na pohodu tempomat 100, 120 dalnice.
 takze 6.9. to jezdim vetsinou dalky na pohodu tempomat 100, 120 dalnice.Chevy Cruze SW 2.0 Vcdi LTZ Carbon Flash

Tak prislo teplicko a spotreba zase pada:) jezdim za krasnych 7 s mojí nohou  a dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)
  a dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)

a dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)
  a dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg

Carthell Prg
Po zimě na letních pneu 7.4. Takže pohoda 

Chevrolet Cruze 1.8LTZ WTCC RedVelvet + Navi + Kožené čalounění v cihlové barvě, K&N filtr

..este doladit avatara k tomu teplickuKares píše:Tak prislo teplicko a spotreba zase pada:) jezdim za krasnych 7 s mojí nohoua dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)

2011 Cruze HB 1,8 LTZ Silver Metalic + LPG Technology Gas/V-Lube

tak zatím to mám na 7,5.....ujde to na to popojíždění a courání

Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)

Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Dneska jsem se projel z Rakovníka do Kladna a zpět za krásných 6,2 l/100 km 

Chevrolet Cruze 1,8 LS+

- criistiiano
Uz som dávno tu nepísal svoju spotrebu takže:
Na zimných som jazdil v priemere 7,2 ani viac ani menej
Po prezutí a vynulovaní spotreby asi pred 2-3 týždňami spotreba klesla na neuveriteľných 6,4 čo som ani ja nečakal (už mi ukazovalo aj 6,3 ale to bol zázrak), čakám, že to bude kolísať medzi 6,4 - 6,5. Najzdených 5500 km, v meste a na dialnici vôbec nejazdím keďže som z JV Slovenska takže iba obec a mimo obec jazdím (do práce a nazad). Tankujem v Maďarsku, Lukoil (1L/cca 1,35eur).

Na zimných som jazdil v priemere 7,2 ani viac ani menej
Po prezutí a vynulovaní spotreby asi pred 2-3 týždňami spotreba klesla na neuveriteľných 6,4 čo som ani ja nečakal (už mi ukazovalo aj 6,3 ale to bol zázrak), čakám, že to bude kolísať medzi 6,4 - 6,5. Najzdených 5500 km, v meste a na dialnici vôbec nejazdím keďže som z JV Slovenska takže iba obec a mimo obec jazdím (do práce a nazad). Tankujem v Maďarsku, Lukoil (1L/cca 1,35eur).
1,6 LT+, white sedan

Díky sadě na E85 jsem si začal více všímat spotřeby. Po jejím vyjmutí počítám spotřebu na benzín a zjistil jsem, že i když mi palubní počítač ukazuje 8,4l skutečná spotřeba mi při posledním měření vylezla na neskutečných 9,4l!!!!!!! Je to brutus. Při druhé servisce jsem na to upozornil a něco mi prý po zhlédnutí diagnostiky vyresetovali, tak to mám změřit znova. Pokud to bude pořád hodně, říkal mi pán z Chevroletu, že uděláme kombinovanou jízdou test spotřeby a budeme to reklamovat!!!!!! Jsem zvědavej, co se dozvím.

Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier